Betöltés...

SLIM EXTREME 4D Presszoterápiás Lifting Szérum narancsbőrre

Ár: 2.190 Ft

LIPO-COMPRESSION technológia hatásai
86-al csökkenti a testzsírt.
Megszünteti a tartós narancsbőrt.
91-al feszesíti és kisimítja a bőrt.
Serkenti a vízelvezetést és a zsírégetést.
Segít eltávolítani a méreganyagokat a bőrből.
Blokkolhatja a zsírsejtek képződését és felhalmozódását.
A presszoterápiás kezelés több esztétikai és egészségügyi problémára nyújt egyszerre megoldást. A Presszoterápia egy testkezelésben egyszerre négy különböző program alkalmazásával hat a szervezetre. Ezek a zsírbontás, a hullám nyirokmasszázs, az infraszauna és az anyagcsere fokozás. Ezek biztosítják az alakformálást, a zsírbontást és a nyirokrendszerre hatva a méregtelenítési folyamatok beindulását. A kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, de kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében is, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is. A kezelések hatására a comb, a derék és a karok kerülete csökken, a bőr szebb lesz, a narancsbőr eltűnik, a nyirokkeringés felgyorusl. 
Aktív összetevők
PRO-SVELTYL lótusz kivonaton alapuló karcsúsító komplex A lótuszvirág kivonata igazi csodaszer a bőrnek. Egyszerre táplálja, regenerálja, erősíti és védi a bőrt. A lótuszvirág hatóanyagai stimulálják a kollagén szintézist, ennek köszönhetően gátolja a bőröregedést.
Hármas koncentrációjú koffein repkény kivonat Gyorsítja a zsírégetést, korlátozza a zsírdepók újbóli felhalmozódását és intenzív vízelvezető hatású. Csökkentik a zsírsejtek térfogatát, ezáltal drámaian karcsúsítja és átformálja a test sziluettjét.
KOLLAGEN Elasztin Laminaria Alga javítják a bőr szerkezetét, feszesítő, rugalmasító hatásúak.
Termál vizek ásványai.
Használata Naponta kétszer, körkörös mozdulatokkal masszírozza bele a szérumot a test problémás területeire, ill. a cellulitisszel érintett részekre.
Hűsítő formula. Bőrgyógyászatilag tesztelt. 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SLIM EXTREME 4D Presszoterápiás Lifting Szérum narancsbőrre" című hirdetést látja. (fent)