Betöltés...

Látásjavító szemtréner szemüveg

Ár: 3.990 Ft

Hatékony-nem műtéti segítség látásproblémákra
Napjainkban egyre gyakoribbak a látási problémák. A szemüvegek és a kontaktlencsék ugyan korrigálják a látáshibákat, de a látóképességet nem javítják. Ez a szemtréner viszont jelentősen javíthat látóképességünkön
Működése A hagyományos szemüveg- lencse helyén egy sötét, domború, műanyagkorongot alkalmaz, amelyen sok apró, kör alakú lyuk van. A szemüvegen át látott kép sok apró szegmensből áll. Ezek a szegmensek a csökkent látásúak számára is élesen fókuszálhatóak. Az agy egységes képet épít ezekből a szegmensekből a szemizomzat növekvő mozgásával.
A rasztereken átszűrődő csaknem éles kép arra ösztönzi az agyat, hogy a szemizomzatot használja a fókuszáláshoz. Az agy igyekszik a részletképeket térhálóssá alakítani és így egy összképet létrehozni.
A szemgyógyászatban a raszter szemüveg szűklyukú szemüveg néven ismert. Nem töri meg a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják.
Aki a raszter szemüveget rendszeresen viseli és közben szemtorna gyakorlatokat végez, annak rövid időn belül jelentősen javíthatja a látásminőségét.
Használatát javasoljuk
rövidlátás
távollátás
öregszeműség
látásromlás megelőzésére
a szem megerőltetéséből adódó fejfájás esetén 
Alkalmazási lehetőségek
Napszemüvegként (70-ban védi a szemet, 30-ban beenged mindent a napfény teljes spektrumából, így az egészséges UV részecskéket is)
TV-nézésnél, munka közben (monitor előtt), sétánál
Néhány mindennapos gyakorlat
TV és mozi Először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvona- lakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat.
Olvasás Kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez.
Monitor előtt Néhány percre viselje a szemüveget munka közben.
Méretei
Lencse szélessége 55 cm
Keret magassága 49 cm
Keret szélessége 145 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Látásjavító szemtréner szemüveg" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
EU