Betöltés...

IRENEW egyensúly karkötő - az energikus hétköznapokért

Ár: 390 Ft

Szervezetünket otthonunkban és a munkahelyünkön is, nap, mint nap számos káros behatás éri stressz, légszennyezettség vagy a folyamatos elektromágneses sugárzások (televízió, számítógépek, mobil telefonok által), amelyek mind-mind negatív hatással vannak a szervezetünkre.
Az Irenew karkötő segítségével szervezetünk ismét egyensúlyba hozható, fizikai és mentális teherbírásunk és teljesítőképességünk nő, immunrendszerünk erősödik és tartóssá válik az általános jó közérzet.
Hogyan működik az Irenew karkötő
Az Irenew Biofield technológiáját egy biofizikus fejlesztette ki több mint 20 évnyi kutatómunka során. A Biofield technológia segít egyensúlyban hozni és tartani szervezetünket ebben a kiegyensúlyozatlan világban. Ellentétben a mágneses vagy hologrammos alapú ékszerekkel az Irenew a test természetes rezgéseit felhasználva biztosít a szervezet számára többletenergiát, stabilitást és hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához. Ennek a különleges technológiának köszönhetően az Irenew egyedülálló a piacon.
Az Irenew karkötő előnyei, hatásai
Ezzel a forradalmian új karkötővel erősíthető az immunrendszer, fokozható a szervezet természetes védekezőképessége és a szellemi- és fizikai teljesítőképesség.
Mérete állítható maximum 23 cm átmérőjű csuklóra helyezhető. A karkötőt szorosan a bőrhöz illesztve kell viselni, úgy, hogy az még kényelmes legyen.
Az Irenew egyszerű, hatékony, 100-ban biztonságos megoldás, ami pozitívan hat a test teljes energetikai rendszerére.
Erőssebbé és kiegyensúlyozottabbá tesz fokozza a hajlékonyságot és a flexibilitást.
Biofield technológia természetes segítség, amely nem tartalmaz mágnest
Vízben és alvás közben is használható. Állandó viselése javasolt
Technikai adatok
Méretei 13 x 10 x 0,1 cm
Színe rózsaszín
Anyaga szilikon
Súlya 0,015 kg
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "IRENEW egyensúly karkötő - az energikus hétköznapokért" című hirdetést látja. (fent)