Betöltés...

HAIR REBIRTH - Hajdúsító szett

Ár: 9.490 Ft

Sajnos az idő előrehaladtával számos nő és férfi tapasztalja, hogy vékonyodik a haja és veszíthetnek hajuk mennyiségéből, volumenéből, dússágából. Ilyenkor a legegyszerűbb és a legköltségkímélőbb megoldás a hajdúsító porok használata lehet. Ugyanis ezek a termékek remek alternatívát jelentenek a különböző kopaszodás elleni gyógyszerekre vagy a hajbeültetésre mindenféle mellékhatás vagy műtéti beavatkozások nélkül, mivel természetes kozmetikai termékről van szó.
Az idő előtti hajhullásra, kopaszodás- ra vagy vékonyodó hajra a legjobb alternatíva a HAIR REBIRTH hajdúsí- tó por és spray, amitől azonnal dúsabbnak, teltebbnek fog tűnni a haja Ráadásul a kopaszodó részeket is tökéletesen elfedi. Élvezze a gyönyörű, dús haj adta élményt a HAIR REBIRTH-nek köszönhetően. Micro részecskékből áll, amely erősíti a haj felszínét és volument biztosít egészen a haj tövétől.
A HAIR REBIRTH egy mikropor, ami azonnal egybeolvad a hajjal. A haja azonnal vastagabbnak látszik a hozzáadott mikroszemcsékkel.
A tartósabb hatás elérése érdekében a dúsító por mellé használja a HAIR REBIRTH - Hajdúsító rögzítő spray-t, hogy az még jobban összetapadjon a hajjal, ill. tartósan rögzítse az eredményt.
A HAIR REBIRTH hajdúsító por és spray a legjobb megoldást jelenti azok számára, akik természetes hatású, dúsabb, sűrűbb hajat szeretnének, méghozzá műtét nélkül.
Használati útmutató
A HAIR REBIRTH használata rendkívül egyszerű és nem igényel különösebb szakképzettséget. Egyszerűen hintse be száraz haját a porral. Azonnal látható az eredmény A hajfixáló spray segítségével pedig tartósan rögzítheti a port.
A hatása akár napokig is tarthat, az első hajmosással azonban lemossa a port.
A HAIR REBIRTH 5 különböző színben kapható
Fekete
Sötétbarna
Világosbarna
Szőke
Szürke
Kiszerelés 100 ml spray 20 g flakon, ami kb. 25-50 használatra elegendő, a kopaszodás (alopécia) szintjétől függően.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HAIR REBIRTH - Hajdúsító szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: