Betöltés...

HAIR REBIRTH - HAJDÚSÍTÓ POR

Ár: 7.490 Ft

Hajépítő rostokkal a természetesen dúsabb hajért
Mostantól nem kell káros kémiai anyagokkal terhelnie vagy fájdalmas és hosszadalmas műtéti beavatkozásoknak kitennie fejbőrét A HAIR REBIRTH-nek köszönhetően 30 másodperc alatt sűrű, dús hajkoronára tehet szert A HAIR REBIRTH egy olyan mikropor, ami megtölti, testesebbé és újra dússá varázsolja haját néhány perc alatt.
Haja azonnal vastagabbnak, teltebbnek és természetesebbnek látszik a több ezer elektrosztatikus töltéssel rendelkező keratin mikrorost észrevétlenül tapad a saját hajszálaihoz. A HAIR REBIRTH mikroszkopikus Keratin szálakat és kéntartalmú fehérjestruktúrákat tartalmaz. Ezek az elemi szálak elektromos töltést kapnak, eloszlatva a hiányos haj felületén egybeolvadnak a meglévő hajjal és azonnal telített hatást produkálnak.
A HAIR REBIRTH minden fajta hajra alkalmazható száraz, zsíros, színezett, rövid, hosszú, göndör, hullámos vagy egyenes hajra egyaránt. 
A HAIR REBIRTH természetes alapanyagú, semmilyen mellékhatást nem okoz. Használata hozzásegít az önbizalom növeléséhez mindazoknak, akik hajhullástól, hajritkulástól vagy kopaszodástól szenvednek.
A HAIR REBIRTH hajdúsító nem befolyásolja a hajnövekedést.
A HAIR REBIRTH hajdúsító előnyei, hatásai
Tökéletesen eltünteti a kopasz foltokat
Haja azonnal dúsabbnak és természetesebbnek látszik
Időjárásálló bizonyítottan ellenállnak csapadéknak, szélnek.
Teljes mértékben fed, használat észrevehetetlen, még pár centis távolságból szemlélve is.
A rostok 100-osan színtartóak, nem engednek, nem kenik össze a ruhát vagy a párnát. Nem folyik, nem kenődik el, nem hagy foltot.
Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánljuk a hajritkulás első jeleinek elfedésére.
A HAIR REBIRTH 5 különböző színben kapható
Fekete
Sötétbarna
Világosbarna
Szőke
Szürke
A természetes színeknek köszönhetően nem változtatja meg az eredeti hajszínt.
Akinek különböző árnyalatú a haja, kétféle színt is kombinálhat.
Használati útmutató
A HAIR REBIRTH használata rendkívül egyszerű és nem igényel különösebb szakképzettséget.
Mossa meg és szárítsa meg haját.
Nyissa ki a flakont és tartsa kb. 10 cm-rel a feje fölé.
Óvatosan rázza meg a flakont és hintse be vele a száraz haját a ritkuló területeken. 30 másodpercbe telik körbeszórni a teljes fejbőrt, azon nyomban egybefésülhető a hajjal. Végezetül egy puha hajkefével vagy fésűvel megigazíthatja frizuráját.
Ellenőrizze, hogy a HAIR REBIRTH-t egyenletes rétegben vitte-e fel és elfedett-e vele minden problémás területet. Ha a por ráment volna a ruhájára, azt könnyed mozdulatokkal eltávolíthatja.
A még tartósabb hatás és a legjobb eredmény elérése érdekében rögzítse a port spray-vel vagy hajlakkal, mert ezzel fixálhatja a frizuráját. A hajlakk emellett tartósabbá teszi az eredményt és segít a kívánt frizura elkészítésében is.
Hatása akár napokig is tarthat, az első hajmosással azonban lemossa a port.
(Egy flakon HAIR REBIRTH 15-30 használatra, körülbelül 3-4 hétig elegendő, a használat sűrűségétől és a kopaszodás szintjétől függően.)
Kiszerelés 20 g flakon 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HAIR REBIRTH - HAJDÚSÍTÓ POR" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: