Betöltés...

ÚJRATÖLTHETŐ ANTI-CELLULIT SZÍVÓ- ÉS HŐMASSZÍROZÓ CELLOUT INNOVAGOODS

Ár: 12.990 Ft

Anticellulit masszázs szívó- és hőhatással, amely nagyon hatékony a narancsbőr és a petyhüdt bőr elleni küzdelemben. Vákuumterápiás technikával működik, hőhatással ösztönzi a jobb eredmény elérését. Ergonomikus, hordozható és újratölthető kialakítása megkönnyíti a használatát, tökéletesen alkalmazkodik a test minden területéhez, amelyre alkalmazzák, és sokkal kényelmesebb, mivel nincsenek dugók és kábelek. Lassan és folyamatosan mozogva egyszerűen siklik a bőrön. Különböző szívó- és hőbeállításokkal rendelkezik, fényjelzőkkel és automatikus kikapcsolással. Ideális lábak, farizmok, derék, has és karok számára. Olajokkal vagy testápolókkal (nem tartozék) kell használni, hogy megkönnyítsék a bőrön történő csúszást. Könnyen tisztítható, és egy extra hosszú USB-mikro USB-kábellel, kapcsokkal, kupakokkal és mosható pótszűrőkkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák az ápolószerek és olajok behatolását a készülékbe, és ezáltal megakadályozzák a károsodásokat.
Anyag ABS
Modern és ergonomikus kialakítás
Típus
Elektromos
Újratölthető
USB-ről töltő
Nrancsbőr Elleni Szívással
Hő funkció
Termoaktív fokozó hatás
Állítható intenzitás
Automatikus leállás 25 min
Pótszűrők, bilincsek és kupakok
Ideális lábak, farizmok, derék, has és karok számára
Könnyű és kezelhető
könnyű használat és tisztítás
USB Kábel - Micro USB 2 m
Akkumulátor Li-ion 5 V / 1800 mAh
Teljesítmény 15 W
DC in 5 V / 2 A
Méretei kb. 13,4 x 11,3 x 9,5 cm
Csomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ÚJRATÖLTHETŐ ANTI-CELLULIT SZÍVÓ- ÉS HŐMASSZÍROZÓ CELLOUT INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)