Betöltés...

Revelash Szempilla-növekedést serkentő koncentrált szérum 3ml

Ár: 3.799 Ft

Rendszeres használata a szempillák sűrűségének, hosszabbításának, vastagításának és maximális megerősítésének professzionális hatását biztosítja.
 
Eveline Cosmetics márka történetében a legfejlettebb technológia.  LASH I képlet  Az N FINITY SYSTEMTM rendkívül hatékony összetevőket tartalmaz, amelyek szinergiában hatnak a rendkívüli erősítésre, a BIOTINOYL TRIPEPTIDE, amely tovább erősíti a szempillákat és gyökereiket, POMEGRA-A NATE EXTRACT, amely mélyen hidratálja, táplálja és újjáépíti a szempillákat, fokozza és védi a szempillaspirál termékek színét.  Alkalmazza naponta egyszer este.  Ne alkalmazza a szemre és az alsó rácsvonalra.  A kívánt hatás elérése után a szérumot hetente 2-3 alkalommal alkalmazzuk.  Használat előtt olvassa el a mellékelt információkatA termék dermatológiailag, szemészetileg tesztelt.
Megduplázza a szempilla volumenét.
Meghosszabbítja és megerősíti.
Táplál és regenerál.
Gyorsítja növekedését.
Meggátolja kiesését..
Használat1. Alapként, vigye fel a spirál használata előtt a megtisztított és száraz szempillákra.2. Újjáépítő szérumként, elalvás előtt vigye fel a megtisztított és száraz szempillákra.
Kontaktlencsét viselők és hennafestéssel rendelkezők is használhatják, továbbá szempilla-hosszabbításra is alkalmazható.
 
összetevők Aqua, Propanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Biotinoyl Tripeptide-1, Punica Granatum Fruit Extract, Panthenol, Bimatoprost, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 97 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Revelash Szempilla-növekedést serkentő koncentrált szérum 3ml" című hirdetést látja. (fent)