Betöltés...

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA m...

Ár: 157.999 Ft

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló lézert ajánljuk mindazok számára, akik nem szeretnének plasztikai műtétet, drágának és fájdalmasnak találják a fokuszált ultrahangos (HIFU) kezeléseket, idegenkednek más beavatkozásoktól (RF), de hatékony és tartós bőrfiatalodásra vágynak.
A készülék használatának egy műtéttel szemben nincs kockázata, az egészséges emberi bőr számára nincs mellékhatása. A kezelések után enyhe bőrpír jelentkezhet csupán, mely néhány óra elteltével teljesen el is múlik.
 
Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával
Ha eddig halogatta, kétségei voltak a készülékek eredményességében, most bátran megvásárolhatja kedvenc TRIA készülékét Bármelyik Tria Beauty termék vásárlása esetén legyen az LÉZERES szőrtelenítő, Lézeres Bőröregedés gátló arckezelő, szemkörnyék ápoló vagy akne kezelő, 60 napos pénzvisszafizetési akciót tartunk.
 
Fiatalabbnak tűnő bőr már 2 hét alatt. Beindítja, újraindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelő folyamatait.
 
Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak (állnak) rendelkezésünkre, akár csak napjaink divatos modern ránctalanító, bőrfiatalitó kezelései, például a HIFU fókuszált ultrahangos kezelések.
 
Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak, ráadásul költséghatékony módon.
 
Nem csupán egy bőrfiatalító kozmetikai szalon költözik be otthonába, hanem egy orvosi hatékonyságú ránctalanító eljárás is. Különlegessége az általános, otthoni bőrfiatalító készülékekkel szemben, hogy sokkal erősebb, sokkal mélyebbre hatol a bőr szöveteiben, valamint a bőr természetes gyógyító és bőrfiatalító folyamatait indítja be újra a szervezetben.
A Tria Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer rendszeres használatával már 2 hét alatt szemmel látható változást érhet el, 8 hét alatt pedig teljes fiatalodáson megy keresztül.
 
A kezelés lényege, hogy a megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkópikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost képződést stimulálva, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.
 
Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer alapvető hatásai a bőrre
Beindítja a kollagén újratermelését, ezáltal csökkenti a ráncokat.
Beindítja az elasztin termelést, mely a tömörebb, feszesebb bőrt eredményezi.
 
A kollagén lényegében egy fehérje. A bőrünk 75 kollagénből épül fel. A kollagén termelődése a kor előrehaladtával lelassul, 50 éves kor környékén pedig teljesen leáll, mely a bőr megereszkedéséhez, a ráncok és egyéb bőrhibák kialakulásához vezet.
 
A készülék ideális mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni
enyhe közepes - erős ráncaiktól
szarkalábaiktól
száj körüli ráncaiktól, zavaró vonalaktól
a szem körüli ráncoktól és petyhüdtségtől
orr körüli barázdáktól
petyhüdt szemöldöktől
pigment foltjaiktól
bőrük piros foltjaitól
zavaró bőrhibáiktól
 
Vagyis szeretné visszanyerni bőre rugalmasságát, arcbőre természetes fényét és fiatalos külsőre vágyik.
 
A rendszeres használatnak köszönhetően a bőr tónusai javulnak, az arc a tokától a homlokig megemelkedik, a bőr textúrája tömörebb és feszesebb lesz. A bőrfelszín jelentős fiatalodáson megy keresztül, mely nem csupán felszíni hatás, mint a krémet és szérumok esetén.
Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer használatával a bőr öregedése nem csak leáll egy időre, hanem visszafordul, megfiatalodik.
 
A nagyobb hatékonyság érdekében érdemes Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel felkészíteni arcbőrét a kezelésre, majd a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérummal zárni a kezelést.
 
A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer technológiája
A ké...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 398 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA m..." című hirdetést látja. (fent)