Betöltés...

Archivált hirdetés!

Új 6 funkciós testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Új 6 funkciós arckezelő testkezelő gép készülék ránctalanító feszesítő zsírbontó kavitáció ultrahang lipolézer rádiófrekvencia kozmetikai szalon

A készülék 6 funkciója:
1. Ultrahangos kavitációs zsírbontás:
Kiemelkedően hatékony kezelés narancsbőr kezelésére, a vastagabb, makacs zsírpárnák eltűntetésére és a nyirokkeringés javítására.

2. Vákuum + bipoláris rádiófrekvenciás kezelés (Multishape)
Tökéletes cellulit kezelésre, ráncok eltűntetésére és bőrfeszesítésre. A bipoláris rádiófrekvencia elősegíti a zsír lebontását és serkenti a test anyagcseréjét, a vákuum masszázs pedig segíti a zsír és a méreganyagok távozását a szervezetből.

3. Rádiófrekvenciás kezelés testre
Az RF technológia a legújabb tudományos megoldást kínálja a cellulit és testformázás kezelésében és a bőrfeszesítésben. Egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.

4. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés arcra
A tripoláris rádiófrekvenciás kezelés tökéletes megoldás bőrfeszesítésre, ránctalanításra, bőmegújításra, arcfiatalításra, kollagén rekonstrukcióra.

5. Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés szemre
Kiemelkedően hatékony kezelés a szem környéki terület feszesítésére, ránctalanítására.

6. Lipolézeres zsírbontás
Alakformálás gyorsan és egyszerűen - célzott helyről. A lézerfény hatására javul a mikrokeringés és a bőr oxigénellátottsága, így a kezelt területen feszes és tónusos bőr jön létre. Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alakformálásban. Alkalmazható narancsbőr kezelésére, valamint striák halványítására is. A lézeres stimuláció aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, így feszesítő, fiatalító hatású.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 199.500 Ft
Település: XV. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
Áru megnevezése: Testkezelő készülék
 
Eddig megtekintették 500 alkalommal
Új 6 funkciós testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék Új 6 funkciós testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék Új 6 funkciós testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék Új 6 funkciós testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék
Lehetőségek
Megosztók

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Új 6 funkciós testkezelő gép ránctalanító zsírbontó készülék" című hirdetést látja. (fent)Fodrászkellékek, hajápolási cikkek , kozmetikai szerek

A rovatban eladó új és használt fodrászkellékek, hajápolási cikkek és kozmetikai szerek apróhirdetései között böngészhet. Hirdetőink lehetnek fodrászok, fodrász nagykereskedők drogériák, magánszemélyek.

TIPP: Olcsó fodrászkellék bútorok lehetnek a bútor rovatunkban is.