Betöltés...

RIO BEAUTY MÁGNESES MŰSZEMPILLA, 2 PÁR

Ár: 9.990 Ft

Az angol Rio Beauty által tervezett mágneses szempillák tökéletesen felveszik a szem körvonalát, és kiválóan illeszkednek a szempillákhoz. Használata rendkívül egyszerű, otthon hozzáértő személy segítsége nélkül is felhelyezhető. Mindennapi viseletnek és alkalmakra is tökéletes választás.
 
A mágneses műszempilla szett két pár műszempillát tartalmaz, így mindenki megtalálja az aktuális alkalomhoz megfelelő pillákat. Az egyik a hétköznapi természetes, a másik az alkalmi megjelenést teszi még elbűvölőbbé.
 
A mágneses műszempilla titka abban rejlik, hogy a pillákra három apró mágnest helyeztek, amelyek így ragasztó nélkül, fájdalommentesen feltehetők és pillanatokon belül átváltoztathatják a tekintetet, megjelenést. A további kényelem érdekében személyre szabhatók a pillák hosszúsága.
 
Minden egyes pilla meghosszabbítja a természetes szempillákat, növeli volumenét és textúráját. A mágneses műszempilla mellé már nem szükséges szempillaspirált sem használni.
 
Mivel nem épített és ragasztott műszempillák, ezért a megfelelő gondosággal sokáig megőrzik épségüket. Szintetikus anyagból készültek, így nem irritálják a szemet és megóvják a természetes szempillákat.
 
A tartós használat érdekében egy nedves kendővel óvatosan ajánlott áttörölni (ne vízzel vagy vegyszerrel). Nem ajánlott alvás vagy fürdés közben viselni.
A Mágneses műszempilla szett használata
Kis ügyességet igényel, de pár alkalom után már könnyedén, rutinosan lehet feltenni.
 
Tippünk a legegyszerűbb alkalmazáshoz
lépés a felső pillát (amin nincs piros jel) az eredeti fölé kell tenni, minél közelebb az eredeti szempillák tövéhez. Közben a szemet kb. félig nyitva kell tartani.
lépés az alsó pillát (amin piros jel van) óvatosan a természetes szempillák alá kell helyezni, úgy hogy automatikusa összekapcsolódjon a felső pillák mágneseivel.
Megjegyzés természetesen eltérő lehet, hogy ki hogyan helyezi fel a szempillákat, de egy kis idő után mindenki kitapasztalja a számára legkézenfekvőbbet.
Tipp a maximális illeszkedés érdekében, a szem formájához nyugodtan le lehet vágni a széléből.
 
A Mágneses műszempilla szett legfontosabb tulajdonságai
Nem szükséges ragasztó a felvételhez
Háromszoros mágnes az illeszkedés érdekében
Számtalanszor használható, nem sérül a fel- és levét során
A pillák egyénivé formálhatók
2 szett hétköznapi és alkalmi műszempillák is
A csomag tartalma
1 pár hétköznapi műszempilla
1 pár alkalmi műszempilla
1 db magyar nyelvű használati utasítás
 
Higiénia terméknek minősül

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 303 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "RIO BEAUTY MÁGNESES MŰSZEMPILLA, 2 PÁR" című hirdetést látja. (fent)