Betöltés...

PULI Nyakmasszírozó

Ár: 2.990 Ft

Sokan, főleg az irodai dolgozók, ill. a számítógépet tartósan használók szenvedhetnek az állandó nyaki, tarkótáji, váll- és gerincfájdalom kellemetlen érzésétől. Ilyenkor persze nagyon jól jönne egy masszőr, aki hatékonyan és célzottan kimasszírozza, ill. ellazítja a feszült, fáradt izmainkat.
Mostantól nem lesz szüksége masszőrre, hiszen önmaga masszőre lehet Mert ezzel a nagyszerű Nyakmasszírozó stimulátorral könnyen és gyorsan enyhítheti a hirtelen fellépő nyaki fájdalmakat és görcsöket. A készülék kicsi, könnyű és hordozható, így mindig magával viheti a munkahelyére vagy nyaralások alkalmával. A használata is roppant egyszerű. A masszírozót csak a nyaka köré kell helyezni, majd távirányítóval máris indítható. 3 féle erősségi fokozottal rendelkezik. Automatikusan kikapcsol 15 perc használat után.
A nyaki terület nagyon fontos a szervezet normális működése szempontjából, ezért fontos, hogy időben megállítsa ezen a területen a fájdalmakat. Ha kínzó fájdalom gyötri a nyaka vagy a tarkója környékét, esetleg a fejfájástól nem tud szabadulni, akkor válassza a PULI nyakmasszírozóját, ami azonnal segíthet Önnek enyhíteni a fáradtságot és a fájdalmakat Már az első percekben ellazítja az izmokat, enyhíti a fáradtságot és oldja a feszültségeket.
Rendszeres használata javítja az agyi vérkeringést, serkenti az idegsejtek működését, csökkenti az esetleges izomcsomókat, duzzanatokat és a gyulladást. Ezen kívül jelentősen javíthat az alvás minőségén is. Akár munkahelyén, akár otthona kényelmében élvezze ennek a nagyszerű terméknek minden előnyét
Technikai adatok
2 db (AAA) elemmel működik.
Automatikus kikapcsolás 15 perc után.
3 fajta erősségi fokozattal használható.
A csomag távirányítót nem tartalmaz
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "PULI Nyakmasszírozó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
EU