Betöltés...

MINI PEDI PRO ELEKTROMOS TALPRESZELŐ

Ár: 2.790 Ft

A MINI PEDI PRO elektromos készülék nagy gyorsaságú mozgó fejében több száz ultravékony minikristály található, amelyek eltávolítják az elpusztult hámsejteket és a bőrkeményedéseket, lehámlasztva és ezáltal megfiatalítva a láb bőrét.
Már az első használat után látható az eredmény. Bőröd bársonyosan puhává válik, mintha csak a szépségszalonból jönnél. A Mini Pedi Pro készüléknek két sebességi fokozata van, és járnak mellé polírozó párnák is, amelyek a tökéletes végeredmény elérésében segítenek.
A készülék ezenfelül rendkívül higiénikus, mivel a bőrmaradványok a beépített tartóba kerülnek, így nem kell a takarítás miatt aggódni. A készüléket bárhol használhatod.
A Mini Pedi Pro biztonságos, használata könnyű, így ez a tökéletes megoldás a lábak kezelésére és ápolására, annak érdekében, hogy elkerüld a száraz, töredezett bőrt a sarkakon, a talpon és a lábkörmökön. A használatához négy db AA elem szükséges (amelyeket a készlet nem tartalmaz).
A Mini Pedi Pro készlet tartalmaz 1 db Mini Pedi Pro készüléket, 1 db rozsdamentes acél reszelőkorongot, 1 db polírozó korongot, 1 db beépített tartót, 1 db tárolózsákot, 1 db tisztítószivacsot és 6 db polírozó párnát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MINI PEDI PRO ELEKTROMOS TALPRESZELŐ" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: