Betöltés...

HAJNÖVESZTŐ LÉZERFÉSŰ fény- és lézerenergiával

Ár: 7.990 Ft

Erősen hullik a haja és még kopaszodik is Vagyonokat költött már tablettákra és csodaszerekre, de nem segítettek Az erős hajhullás és kopaszodás a legtöbbünk rémálma, és sajnos van, akinél már egészen fiatalon elkezdődik. A hajhullás oka a genetikán túl a fejbőrt érő káros behatások, amelyek zsugorítják a hajhagymákat. Most lehetősége van rá, hogy megállítsa és visszafordítsa ezt a folyamatot A hajnövesztő fésűben található lágy lézer pozitív hatással van a hajára. Fény- és lézerterápiával stimulálja az inaktív fejbőrt és a hajhagymákat, így hajszálai újjászületnek, a haja pedig megerősödik és a hajhullás is megáll.
Titka a gyengéd fény- és lézerenergiában rejlik. A fény gyógyító ereje hosszú múltra tekint vissza, hiszen már az ókori Egyiptomban is alkalmazták a fényterápiát. A koncentrált fénysugár alkalmazási területe folyamatosan bővült az évek során. Manapság már számos területen nagy népszerűségnek örvend, így a hajgyógyászatban is elterjedt. A lézerfésű működése során alacsony intenzitású lézert bocsájt ki a fejbőrre. A fésű energetizálja és stimulálja a kezelt területeket erősítvén ezáltal a hajat, csökkentve a hajhullást. Nagy előnye, hogy alkalmazása nem jár fájdalommal és komoly mellékhatásokkal sem
Ez a fény a speciális, 660 nanométeres hullámhosszon működik, amely képes az emberi bőrbe behatolni. A fényenergia kibocsátói az összesen 14 különleges dióda, amelyből a fénysugár koncentrálódik. A készülék hatásának köszönhetően serkentheti a fejbőr hajszálereiben a vérkeringést, így tápanyagot juttathat a hajhagymákhoz. Férfi és női hajhullás esetén egyaránt hatékonyan működik, a hajhagymák mindkét nemnél garantáltan megerősödnek és ennek köszönhetően látványos hajnövekedés következik be. Néhány hét rendszeres használat után az eredmény már látható, mellékhatások nélkül Napi egyszeri, 10 perces terápiával végleg megállíthatja a hajhullást 3 hónapon belül pedig dús hajkoronát varázsolhat magának.
Tulajdonságok
látványosan serkenti a hajnövekedést
garantáltan megerősíti a hajhagymákat
100 természetes és biztonságos módszer
serkentheti a fejbőr hajszálereiben a vérkeringést
férfi és női hajhullás esetén egyaránt hatékonyan működik
néhány hét rendszeres használat után már jelentkezhetnek az eredmények
A lézerfésű használata
Alkalmazása rendkívül egyszerű. Naponta egyszer 10-15 percig fésülje át vele a haját és a fejbőrét, mint ahogy egy hagyományos fésűvel vagy hajkefével tenné. A fésűhöz mellékelt adaptert csak csatlakoztatnia kell a hálózatba, majd miután a fésűt bekapcsolta, el is indíthatja a lézeres kibocsájtást. A fésűn 2 gomb található. A Power gombbal készenlétbe helyezzük, majd a Laser gomb megnyomása után elindíthatjuk a kezelést. Érdemes mindig tiszta fejbőr mellett megkezdeni a terápiát, a fésűt pedig csak nagyon lassan és folyamatosan kell mozgatnunk. Kb. 1,25 cmt-t haladjunk 4 másodperc alatt.
Ne várjunk az első használat után már másnapra látványos eredményt, jó néhány hónap rendszeres használata kell ahhoz, hogy a hajkoronánk ismét dús és erős legyen. Ha legalább 3 hónapig használjuk a hajnövesztő fésűt az első hónapban a hajszálak megerősödhetnek, a másodikban teljesen megállhat a hajhullás, míg a harmadik hónapban a haja újra visszanőhet és dúsulhat
Figyelem Ne feledjük, hogy az állapot fenntartásához rendszeres használatra van szükség A hajnövesztő fésűt naponta kell használni Az elmaradt napokat ne próbáljuk több órányi fésüléssel bepótolni, hiszen a készülék csak akkor fejti ki hatását, ha rendeltetésszerűen és következetesen használjuk Az eredményességhez nem kell semmilyen szeszt, sampont vagy hajsprayt használnia csak és kizárólag a lézerfésűre van szükség
Ne nyomja a készüléket erősen a fejbőréhez, törekedjen a kellemes masszírozó mozdulatokra. Engedje el magát és érezze, ahogy a fény- és lézerterápia kifejti jótékony hatását a teljes fejbőrön. Használat után érezni fogja, hogy hajhagymái újra életre kelnek, élénkek és regenerálódnak.
Technikai adatok
Súlya 780 g
4 db AAA elemmel működik (nem tartozéka a csomagn...

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HAJNÖVESZTŐ LÉZERFÉSŰ fény- és lézerenergiával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: