Betöltés...

Elektromos, infrás nyakmasszírozó párna

Ár: 9.990 Ft

Túlóra, házimunka vagy stressz Mindent megtesz, hogy a legtöbbet hozza ki magából, de a nap végére mégis teljesen kimerül Akkor használja ezt az elektromos masszírozót Ha csak egy kicsit lazítani szeretne egy hosszú, fárasztó nap után, akkor használja egyszerűen nyakpárnának. Felfrissít, csökkenti a fejfájást, oldja a stresszt, az idegfeszültséget, ugyanakkor fokozza a vérkeringést és lazítja az izmokat.Ha nagyon elzsibbadt valamelyik testrésze vagy fájdalmai vannak, akkor kapcsolja be a masszírozó funkciót és élvezze a kellemes, bizsergető masszírozást. A teljes körű masszázsélményről 4 darab masszázslabda gondoskodik, amely az óramutató irányában és azzal ellentétesen is forog.
Rendelkezik hosszú hullámú infravörös melegítő funkcióval is, így a fagyos téli estéken extra komfortban részesülhet. Ergonomikus kialakítása pontosan illeszkedik a nyak és váll vonalához, puha, bőrbarát anyaga pedig simogató érzést nyújt az utazások alatt is. Szivargyújtós csatlakozásának (tartozék) köszönhetően bárhová magával viheti, így hosszú utazások alkalmával sem kell nélkülöznie.  
Hátulján található rugalmas pántja segítségével bármilyen székhez könnyen hozzárögzítheti, így garantáltan a helyén marad
 
Tulajdonságok
4 db, 360 fokban elforduló görgővel masszíroz.
Hosszú hullámú infravörös melegítő funkcióval.
Otthoni és autós használatra is.
Hordozható, kis helyet foglal.
Ergonomikus kialakítású.
A csomag tartozékai
1 db nyakmasszírozó
1 db hálózati csatlakozó
1 db szivargyújtós kábel (autóban és használható)
Színe barna
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos, infrás nyakmasszírozó párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
EU