Betöltés...

SPECCHIASOL Kollagén Facelift szépség csomag

Ár: 18.900 Ft

Termékleírás
A csomagban 3 palack, szabadalommal védett, 60 napos kúrához elegendő, folyékony Kollagén található. A palack tetején lévő adagolókupak segíthetségével napi 3000 mg Kollagén mátrix vihető be a szervezetbe, a haj, a bőr, a körmök és a porcok egészségéért. KOLLAGÉN MÁTRIX Plasztikai sebész helyett
KOLLAGÉN - HAJ-, BŐR-, KÖRÖM- ÉS PORCKÚRAKOLLAGÉN MÁTRIX - EDD ÉS FIATALODJ
A Kollagén táplálja, felépíti
a porcokat, a csontokat, az ínakat, az izmokat, az ereket, a bőrt, és a szalagokat. Fontos szerepet játszhat a haj és köröm egészségében, molekuláris szerkezete biztosítja a fogak és a csontok egészséges fejlődését. Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban vagy a gyógyíthatás folyamatában, a szervezet kollagénhez nyúl.
A kollagén egy természetes
molekula, ami a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőrünk 75-a kollagénből épül fel, és összességében a testünk fehérjéjének kb. 30-a kollagénből áll. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A kollagén egy szerkezeti protein, egy megszilárdító ragasztóanyag.
A Kollagén Facelift olyan szabadalommal védett Kollagén mátrix-ot tartalmaz, ami stimulálja a test 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára. A folyamathoz C-vitaminra is szükség van, ezért ajánljuk, hogy egészítse ki a kúrát napi 2000 mg Szerves C-vitaminnal.
 
típusú kollagén bőr, csontok, ínak, szalagok.
típusú kollagén porc és szem szerkezete.
típusú kollagén máj, tüdő, artériák.
típusú kollagén vese és a belső szervek.
típusú kollagén méhlepény, haj szerkezete.
 
Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású Kollagén mátrix. Fordítsa egészsége és szépsége javára
A Kollagén Facelift koncentrátum tengeri halak bőréből nyert természetes kollagén. A halak bőréből nyert kollagén különleges biohasznosulása a sokféle aminosav és polipeptid tartalomnak és természetesen az enzimes feltárási technológiának egyaránt köszönhető.
A Kollagén
táplálja a hajat, a bőrt és a körmöketA haj, a bőr és a körömök kollagént esznek reggelire és vacsorára. Ha mind a két étkezésnél kerül az asztalra kollagénmolekula, akkor hajunk, bőrünk és körmeink szépsége fenntartható. A Kollagén a haj, a bőr és a köröm elsődleges strukturális fehérjéje. erősítheti a kötőszövetetA kötőszöveti gyengeség lehetőséget ad a striák, a narancsbőr és a visszerek megjelenésének, de tipikus kötőszöveti gyengeség például a horkolás is, amikor a lágy szájpad veszít rugalmasságából és így alakul ki a közismerten kellemetlen kórkép. Minden szervet kötőszövet ölel körül hiánya olyan bőrpanaszokat okozhat,mint a pigment foltok, pikkelysömör, rosacea, pattanások, akné, szemölcsökA kollagén hiány következtében csökken a bőr ellenálló képessége a baktériumok és vírusok ellen, változik a bőrszín, először halvány rózsaszínes foltok jelentkeznek a bőrön, majd idővel ezek sötétednek.táplálja az izmokat, csontokat és fogakatAz emberi csontok szerves (kollagén) és szervetlen összetevőkből állnak. A kollagénre rakódnak rá a kalciumkristályok és csonttá szerveződnek. A kollagén szerepet játszhat a csont sűrűségében és az izmok regenerálásában.táplálja az ínakat és szalagokatAz ín tömött rostos kötőszövet, amelyet a kollagén nevű fehérje szilárd rostjai építenek fel. Az inak és a szalagok sérülései kollagénnel megelőzhetők, a regenerálási idő felgyorsítható.építi a porcokat, védi az ízületeketA porc hasonlít a gumihoz, a csontok végein található, elsődleges funkciója az, hogy csökkentse a súrlódást az ízületek között. A kollagén a porcok egyik legfontosabb alkotó eleme, 67 - át alkotja a porcoknak, zselés anyagával hálószerűen védelmezi és táplálja azokat.
A bőr életét nem lehet szétválasztani múltra, jelenre és jövőre.Mindenre emlékszik, és semmit nem felejt el.
Tudtad
A kollagén rostos hálót képez az egész testben, zselatinos anyaga pedig emlé...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SPECCHIASOL Kollagén Facelift szépség csomag" című hirdetést látja. (fent)