Betöltés...

NATUR TANYA porckopás és csontritkulás elleni csomag

Ár: 7.490 Ft

Termékleírás
A csomagban most 2 doboz, tiszta Zöldkagyló kivonatot és 1 doboz Szerves C-vitamint talál. A Szerves C-vitamin a Zöldkagyló glükozaminoglikánjainak biológiai hasznosulását támogatja. Az összetevők megindítják az új porc termelődését,védik a meglévő porcállományt, helyreállítják az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben és növelhetik a csontsűrűséget.
SZERVES ANYAGOK, AMELYEK FELÉLESZTENEK
A szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló természetes forrása a glükozaminoglikánoknak, melyek megindítják az új porc termelődését, védik a meglévő porcállományt, helyreállítják az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben, növelhetik a csontsűrűséget.
Az osteoporosis (csontritkulás) egy széles körben elterjedt krónikus betegség, mely megzavarja az ásványok képződését, ez fájdalommal és gyakori törésekkel jár. Az ízületi porcok és a GAG kimerülésével fémjelezett osteoarthritist (ízületi gyulladást) is a csontok rendellenes mineralizációja kíséri.
Mindkét betegség elgyengüléssel, idősek esetében gyakran rokkantsággal jár, ami egy egyre súlyosbodó probléma, ahogy a népességünk öregszik. Fiatalok, különösen a sportoló férfiak és nők körében a csont- és ízületi sérülések bizonyulnak a legmakacsabbnak és egyben ezek válnak a leggyakrabban súlyos betegséggé (mint az osteoarthritis) az élet későbbi szakaszában.
A csontszerkezet stabilizálásáért elsősorban a specializálódott cukrok (proteoglikán -PG és a glükozaminoglikán-GAG) felelősek, a csontokban lévő ásványi anyagok kontrollálása által. A porckopás hátterében GAG kimerülés és abnormális ásványi anyag leépülés áll.
Glükozaminoglikánok
A zöldkagyló gükozaminoklikánokat tartalmaz. Amikor az ízületekre javasolt étrend-kiegészítőket böngészted, lehet, hogy találkoztál a glükozaminnal vagy még a kondroitin-szulfáttal is. Ez két népszerű hatóanyag, amik az ízületi porcot javítják. De mi a kapcsolatuk a glükozaminoglikánokkal és milyen feladatot látnak el
A glükozamin egy aminosav, amit a szervezet termel és aztán glükozaminoglikánokká alakít. A szervezet a glükozaminoglikánokat az ízületi porc felépítésére használja. A kondroitin a legnagyobb mértékben előforduló glükozaminoglikán a porcban. Elősegítheti a porc rugalmasságát és megakadályozza a porcokat károsító enzimfolyamatokat.
Ezért aztán a zöldkagyló kivonat szedésével a szervezeted építőköveinek adsz egy löketet, hogy javítsák az ízületi porc és csontozat állapotát.
Jó, ezt értem mondhatnád. De mért éppen zöldkagyló kivonat A glükozamin és a kondroitin is elérhető táplálék-kiegészítő formájában, akkor miért ne inkább azokat szedjem
Az ok a zöldkagyló kivonatban lévő tápanyagok kombinációja és azok szinergiája, továbbá a glükozaminoglikánok ahogy a név is mutatja sokfélesége, amit a szervezet, ízületi nedv, porcsejt, bőrsejt, csontozat építésénél kamatoztathat. A Perna canaliculus, az új-zélandi taréjos zöldkagyló, igen gazdag szerves elemekben, a glükozaminoglikánok (GAG) mellett ásványokat, aminosavakat, Omega-3 zsírsavakat és kovasavat is találunk, melyek a csontozatot erősítő, porcot regeneráló, és építő hatásúak. A támogató szöveteket egészségesen, az ízületeket hajlékonyan és rugalmasan tartja, a csontozatot szilárdítja.
A kivonat, adalékanyag-, színezék-és segédanyag hozzáadása nélkül készült A Szerves C-vitamin fokozhatja a zöldkagyló glükozamin-glikánjainak biológiai hasznosulását.
Csontritkulás, Porckopás, ízületi gyulladás kezelése. Sport eredetű sérülések regenerálása. GAG csontszerkezet stabilizáló, porcépítő, az abnormális ásványi anyag leépülés gátlásával.
ÚjraMozgásbanZöldkagylóval
A csomag tartalma
2 doboz Natur Tanya Szerves Zöldkagyló kapszula
Nettó tömeg 29,7 g / 60 kapszula x 2 dobozAdagolási javaslat 2x1 kapszula naponta
és 1 doboz Natur Tanya 1000 mg-os Szerves C-vitamin
Nettó tömeg 90 g / 60 db tablettaAdagolási javaslat 1 tabletta naponta, lehetőleg reggel, étkezés után, bő folyadékkal lenyelni.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megj...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 56 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "NATUR TANYA porckopás és csontritkulás elleni csomag" című hirdetést látja. (fent)