Betöltés...

100% ALOE VERA GÉL

Ár: 2.890 Ft

A 100 Aloe Vera gél ideális napégés kezelésére és nyugtatja a bőrt allergia, hajszálértágulatok és arcvörösödés esetén. 
A 100 Aloe Vera gél tökéletes lézer kezelés, elektomos vagy gyantás szőrtelenítés előtt vagy után, mint kontakt gél, bármilyen alkalmazásra.
Használati mód Alkalmazza a 100 Aloe Vera gélt a nap bármely szakában lágy bemaszírozással, mindaddig míg a gél teljesen fel nem szívódik. Amikor maszknak használja, tegyen megfelelő mennyiséget az arcára és a nyakára, majd hagyja rajta 15-20 percig. Aztán dörzsölje be óvatos maszírozással és távolítsa el a fölösleges krémet, ha szükséges. 
Kontakt gélkénti használat esetén, tegyen gélt a bőrére és a használni kívánt eszköz közé.
Az Aloe vera-ról
Féltrópusi növény, melynek orvostudományi története több ezer évre nyúlik vissza. Az első írásos emlékek az i.e. 15. századból maradtak fenn sumér agyagtáblák tesznek említést a csodálatos hatású növényről. Az ókori Egyiptomban az örök élet szimbóluma volt, és az előkelők balzsamozásáért felelős papok előszeretettel használták a mumifikálási eljárás során. A fáma szerint a messze földön szépségéről híres Kleopátra királynő is e növény levével ápolta bőrét.
Az aloé azonban nem csupán kozmetikumként szerzett magának elismerést az ókori katonák sebgyógyításra is használták. A későbbiekben Avicenna, a híres arab orvos és gondolkodó is említést tett az Aloe vera gyógyító erejéről.
A növény őshazája eredetileg Afrika száraz éghajlatú vidékei. Napjainkban a Földközi-tenger mellékén, az Egyesült Államok több vidékén, továbbá a dél-amerikai kontinensen termesztik. Európába a keresztes hadjáratok idején jutott el az Andalúzia földjére lépő arabok révén.
Az Aloe vera a liliomfélék családjába tartozó, természetes körülmények között 75-120 cm magasra megnövő, kaktuszhoz hasonlító növény. Hosszú, vastag, húsos, tüskés szélű levelein védőréteg található ez a külső héj szűri meg és a levegőt és a vizet. A külső hártya alatt található a cellulóz bőrszövet, a levél közepén, a bőrszövet között pedig a növény legértékesebb részét képező, áttetsző gélállomány. Az aloé sokvirágú növény, csöves vagy harang alakú virágainak színe rendszerint sárga, narancssárga, piros vagy piszkosfehér, melyek gyakran zöldesen csíkozottak.
Jelenlegi ismereteink szerint az aloénak mintegy 250-300 fajtája létezik a világon, de csak néhány rendelkezik gyógyító hatással (pl. Aloe ferrox, Aloe arborescens, Cal aloe). Gyógyászati felhasználásra az Aloe vera (más néven Aloe Barbadensis Miller) növény a legalkalmasabb és legelterjedtebb.
Kozmetikum külső használatra.
Állatokon nem lett tesztelve.
Tartsa távol a gyermekektől
Tartalom 500ml
Származási hely Spanyolország

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "100% ALOE VERA GÉL" című hirdetést látja. (fent)