Betöltés...

JELLYFISH VENOM ESSENCE ARCFESZESÍTŐ AMPULLÁK, MEDÚZA KIVONATTAL (5 DB-OS KISZERELÉSBEN)

Ár: 2.390 Ft

Az ampullák arcfeszesítő hatásának köszönhetően a bőr és a sejtek megújulnak és az arc rugalmassá válik. Bőrgyógyászatilag tesztelt, állatkísérletek nem történtek.
Nem tartalmaz ásványi olajokat. Alkalmazható minden bőrtípuson.
Fiatalodjon mélytengeri összetevőkkel
A megereszkedett, kontúrját vesztett arcbőrön eddig nem sok minden segített a szikén kívül. Mostanáig Ugyanis a legújabb kozmetológiai kutatások során reflektorfénybe került egy rendkívül hatásos és teljesen természetes hatóanyag, a medúza-esszencia, amely e tengeri lények folytonos, sejtszintű megújulásáért felelős.
A Jellyfish Venom Essence ampulla
csökkenti az arcbőr petyhüdtségét,
formázza és finomítja az arcvonásokat,
mérsékeli a szarkalábakat és a mélyebb ráncokat,
már az első néhány használat után látható a pozitív változás.
Jellyfish Venom Essence ampulla főbb összetevői
Medúza esszencia (fibrillinben gazdag), amelyek javítják az arcbőr szerkezetét. Ez a protein felelős az emberi arcbőr rugalmasságáért is. A kor előrehaladtával a bőr fibrillinszintje sajnos drasztikusan csökken. A Jellyfish arckrém viszont magas fibrillintartalmával természetes módon fokozza az arcbőr rugalmasságát és visszarendezi a fiatalos vonásokat, miközben a kisebb ráncokat kisimítja, a nagyobbakat pedig feltölti.
Barna alga (Undaria Pinnatifida, Wakame, tengeri mustár) kivonat segíti a vérkeringést, megelőzi a vénás pangást. A mélytengeri barna alga magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, rendkívüli feszesítő és méregtelenítő hatású. 
Crithmum Maritinum kivonat (cápakapor, tengeri kapor, tengeri kömény) revitalizálja a bőrt, stimulálja a kollegén és elasztin működését. A tengeri kapor növény a sziklákra kapaszkodva tűri az időjárás, sós víz és a szél viszontagságait. Összetételét vizsgálva nagyon magas a nyomelemtartalma, más speciális anyagai révén antioxidáns, sejt-regeneráló, szövet-javító tulajdonságokkal is bír. Étkezési céllal és orvosságként is használták. 
Saccharide Isomerate, vagy más néven Pentavitin. A Nature és Ecocert által is certifikált hatóanyag. Szénhidrát, amely az emberi bőrhöz hasonló szénhidrát komplexet tartalmaz. Kiemelkedően jó vízmegkötő és bőrpuhító képességekkel rendelkezik. 
Hidrolizált elasztin Az elasztin a bőrben előforduló fehérje, mely 2-5-ban fordul elő, az öregedéssel csökken a mennyisége. Ez az elasztin felelős a bőr feszességéért és rugalmasságáért. Rugalmassá és lágyabbá teszi a bőrt.
Kiszerelése 5 ampulla, 2,5 ml / db.
Származási hely Spanyolország

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.03.19
Eddig megtekintették 35 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "JELLYFISH VENOM ESSENCE ARCFESZESÍTŐ AMPULLÁK, MEDÚZA KIVONATTAL (5 DB-OS KISZERELÉSBEN)" című hirdetést látja. (fent)