Betöltés...

BAOBAB BŐRMEGÚJÍTÓ ÉS TÁPLÁLÓ KRÉM EXTRA SZÁRAZ BŐRRE

Ár: 3.590 Ft

A Baobab bőrmegújító és tápláló krém regenerálja és táplálja a bőrfelületet, miközben visszaállítja a lipidegyensúlyt a száraz és nagyon száraz bőrön. Ugyanis az életkor, vagy a külső hatások (hideg, meleg, nedvesség hiánya) miatt viszketés, vöröses foltok, repedések, hámlás, vagy feszülés jelentkezhet. Nagy rugalmasságot, simaságot és feszességet biztosít a bőrnek.
A baobab egy afrikai fa, amely nagy mennyiségű hatóanyagot, ásványi anyagot és vitamint (A, B1, B2, B4, B6, E, C és F) tartalmaz, és számos jótékony hatással van a bőrre és az egészségre. Hidratáló és bőrregeneráló, antibakteriális hatású, amely elősegíti a bőr tisztítását és védelmét a külső hatásoktól, valamint képes stimulálni az immunrendszert antioxidáns hatásával.
                                                    
Kiszerelés 200 ml
Bőrgyógyászatilag tesztelt (nem állatokon)
Biogazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz
Ásványi olajoktól és parabénektől mentes
Használható hajra, arcra és testre
Nagyon száraz bőrre
Aktív összetevők listája
Baobab olaj hidratáló, lágyító / hidratáló, regeneráló, antioxidáns, faggyú szabályozó, antibakteriális és UV-védő, termoaktív (megkönnyíti a felszívódást és hatékonyabbá teszi)
Aloe vera a bőrre elismert jótékony hatással bíró növényi kivonat (nyugtató, hidratáló, gyulladásgátló és gyógyító)
Shea vaj vitaminokban és tápanyagokban gazdag, hidratáló és tápláló tulajdonságokkal, hidratáló és puhító hatású, gyógyító, gyulladáscsökkentő és regeneráló
Mézkivonat szénhidrátok, enzimek, aminosavak, szerves savak, ásványi anyagok és illatanyagok keveréke (hidratáló, antioxidáns és gyulladáscsökkentő)
Nalidon természetes hidratáló erőteljes hidratáló hatással, amely hatékonyan szabályozza a faggyúmirigy termelődést, valamint gyulladásgátló és nyugtató hatással rendelkezik
Dragosantol a kamillavirág illóolaj növényi kivonata, amely gyulladásgátló, nyugtató, puhító, gyógyító és védő hatást fejt ki az érzékeny bőrre
E-vitamin antioxidáns hatás, amely megakadályozza a szabadgyökök kialakulását
Összetevők Aqua (víz), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) levél kivonat , Butyrospermum Parkii (Shea) vaj, Caprylic / Capric triglicerid, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Adansonia Digitata Seed Oil, Dimethicone, Propanediol, -20, sztearil alkohol, Méz (Honey) kivonat, nátrium PCA, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj , tokoferol, glükonolakton, kalcium-glükonát, biszabolol, allantoin, farnezol, benzofenon-3 (oxibenzzon) Wax Alba (méhviasz), Behenil-alkohol, Propilén-Glikol, Dimethikonol, Citromsav, Parfüm (Illat), Nátrium-glükonát, Fenoxietanol, Nátrium-benzoát, Cl 77891 (titán-dioxid).
Származási hely Spanyolország

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 84 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "BAOBAB BŐRMEGÚJÍTÓ ÉS TÁPLÁLÓ KRÉM EXTRA SZÁRAZ BŐRRE" című hirdetést látja. (fent)