Betöltés...

Bőrtökéletesítő nappali krém csigakivonattal

Ár: 3.990 Ft

Javíthatja a bőr természetes vízmegkötő képességét, így kifejezetten ajánlott száraz, hámlásra hajlamos, dehidratált bőrre. Zsíros bőr esetén viszont optimalizálja a faggyútermelést. Kifejezetten hatékony lehet hegek, kisebb sebek, ill. terhességi csíkok és striák ellen. Nagymértékben csökkentheti a pattanásokat, az aknékat és a bőrhibákat. Hatékony segítség lehet rozacea, bőrkiütések vagy egyéb bőrelváltozás esetén is.
Csiga kivonat - hatékony összetevő az öregedésgátló bőrápolási termékekben. Főbb összetevői
Allantoin - hidratálja a bőrt a víztartalom növelésével, elősegíti a már elpusztult sejtek tisztulását és csökkenti a gyulladást.
Kollagén és elasztin - javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a finom vonalakat.
Glikolsav - a bőr hámlását biztosítja.
Hyaluronsav - aktiválja a sejtosztódást és a bőr regenerálódását, csökkenti a ráncokat és segít a térfogat növelésében az öregedő bőrben, biztosítja a mély szöveti hidratálást
Fehérje - lágyítja a bőrt.
E-vitamin - erős antioxidáns, amely védi a bőrt a szabad gyökök okozta károsodásoktól.
Természetes, sejtmegújító összetevőinek köszönhetően revitalizálja a bőrt, segít helyreállítani a sérült bőrszöveteket és visszaállítani a bőr természetes hidratáltságát.
Használja A frissen megtisztított arcbőrre vigye fel reggelente vékony rétegben a krémet az egész napi védelem érdekében. Gyorsan és mélyen beszívódik a bőrbe. Nappali használatra.
Parabénmentes
Kiszerelése 50 ml
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 167 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bőrtökéletesítő nappali krém csigakivonattal" című hirdetést látja. (fent)