Betöltés...

Bőrfiatalító C-vitaminos éjszakai arckrém

Ár: 3.999 Ft

Az éjszakai krém regenerálja a bőrt az éjszaka folyamán és megakadályozza a ráncok képződését. A C-vitamin bizonyítottan hozzájárul a bőr simaságának, rugalmasságának és fiatalságának a megőrzéséhez. Természetes összetevőinek köszönhetően bőrregenerálódási és sejtmegújító tulajdonságokkal is rendelkezik.
A C-vitaminos krém egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik
csökkenti a bőr pigmentációját (UV-védelem),
stimulálja a kollagén szintézist (öregedésgátlás)
helyreállítja a sejtkárosodásokat (anti-stressz hatás) 
elősegíti a sebgyógyulást és a kötőszövet helyreállítását,
lipid peroxidáció és a korai bőröregedés megelőzése (antioxidáns) 
C vitamin
A C-vitamin már régóta vonzza a kozmetikusok figyelmét és az utóbbi évek tanulmányai megerősítik, hogy fontos szerepet játszik az egészséges és szép bőr elérésében és megőrzésében. Amikor a szervezet kifogy a C-vitaminból, a bőr elveszíti simaságát, rugalmasságát és fiatalos megjelenését.
A tiszta formában a C-vitamin nagyon instabil. Elkezdi elveszíteni erejét, ha napfénynek, levegőnek és magas hőmérsékletnek van kitéve. Vízben könnyen oldódik, könnyen oxidálódik levegő és fény jelenlétében. Ezért a bőrápolási termékek összetevőjeként való felhasználása sokáig problémát jelentett. A C-vitamin különböző formái, amelyeket korábban használtak vagy instabilak vagy kevésbé hatékonyak. Napjainkban a tudományos kutatás és az új technológiák eredményeképpen azonban újfajta aszkorbinsav áll rendelkezésre, amely zsírban oldódik. Ez a felfedezés lehetővé teszi a C-vitamin sikeres felhasználását a modern kozmetikai termékek összetevőjeként, a kozmetikai termékek teljes élettartamának megtartásával.
Használata a megtisztított és száraz arcbőrre alkalmazza esténként, egész éjszakára.
Parabénmentes
Kiszerelése 50 ml
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bőrfiatalító C-vitaminos éjszakai arckrém" című hirdetést látja. (fent)