Betöltés...

PROSTAFIX 24 DAY & NIGHT PROSZTATA KÉSZÍTMÉNY

Ár: 8.190 Ft

Ha a gyakori és nehézkes vizeletürítés a legváratlanabb helyzetekben nehezíti életét, itt az ideje, hogy megismerje a Prostafix-et A Prostafix egy természetes alapanyagú, nappali és éjszakai tablettákból álló készítmény, amely gondosan válogatott és hatásos összetevőinek köszönhetően optimalizáljs a prosztata működését, ezáltal hozzájárul a húgyutak felszabadításához, a gyakori vizelési kényszer és az ehhez társuló nehézségek megszűntetéséhez. Ez a különleges készítmény egy éjszakai és egy nappali kapszulából áll, amelyek egymás hatásait felerősítve és kiegészítve veszik fel a harcot a prosztata problémái ellen A Prostafix tabletták fogyasztásával újra érezheti a megkönnye- bbülést és végre megszabadulhat a vizelési problémáktól. Élje át Ön is ezt a felemelő érzést
NYERJE VISSZA MAGABIZTOSSÁGÁT A PROSTAFIX-EL
A legújabb statisztikák szerint a férfiak csaknem egyharmada küszködik prosztata bántalmakkal. A probléma okának felismerésekor sokszor a tünetek már olyan fájdalmasak, hogy a természetes vizeletürítés is nehézséget okozhat. A szervezet nehézkes és fájó vizeléssel vagy éppen húgyúti elzáródással jelzi, hogy valamit tenni kell.
A prosztata megbetegedések hátterében a leggyakrabban a vér tesztoszteron szintje, nem vagy nem megfelelően kezelt húgyúti fertőzés, szexuális úton terjedő betegség, egészségtelen és kiegyensúlyozatlan táplálkozás, mozgásszegény életmód és rendszeres alkoholfogyasztás vagy dohányzás állhat. A prosztata problémák kialakulása ellen a legtöbbet a megelőzéssel tehetünk, igyekezzünk egészségesen, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztva táplálkozni, iktassuk be mindennapjainkba a rendszeres testmozgást és kerüljük az egészségre káros szerek fogyasztását. Az egészséges életmód sokak számára csak nagyon nehézkesen kivitelezhető, ha viszont már megjelentek az első tüntek, akkor a Prostafix tabletták szedése lehet a megoldás.
Prostafix szedésével enyhítheti vagy akár meg is szüntetheti a kellemetlen és fájdalmas tüneteit. Természetes összetevőinek köszönhetően hozzájárul a prosztata gyulladásának csökkenéséhez, mérséklődhet a gyakori vizelési inger, könnyebbé válhat az ürítés és napi teendőit sem kell többet sürgős dolog miatt megszakítania. A prosztata gyulladás megszűnésével a vizelés újra a mindennapok egyik alapvető, lényegtelen és mellékes tevékenységévé válhat.
A prosztata a felnőtt, egészséges férfiban szelídgesztenye nagyságú szerv, amely körülöleli a húgyhólyagból kivezető húgycsövet. A közvetlenül a hólyag alatt elhelyezkedő prosztatát keresztül fúrja a húgycső. A 23 cm-es szakasza során a vizelet érintkezik a prosztatával, így könnyebben bekerülhet a belsőbb szöveteibe, fertőzhet a vizeletben található baktériumokkal. Sok esetben a vizeletben megtelepedő kórokozók állnak a prosztata heveny vagy krónikus megbetegedései mögött. Másik gyakori probléma, hogy 40-50 éves kor körül a legtöbb férfinál ismét növekedésnek indul a prosztata szövete. Bár ezt a folyamatot a prosztata jóindulatú megnagyobbodásának, túltengésének nevezi a szakirodalom, mégis betegségek forrása lehet. A prosztata megnagyobbodása miatt a húgycső beszűkül, eldugul, ami vizelési nehézségeket, súlyos esetben akár vesekárosodást is okozhat.
A Prostafix-szel véget vethet a gyakori vizelési kényszernek, az alhasi fájdalmaknak és az akadozó vizeletnek. Helyét a mindennapok apró örömei, a megszakítás nélkül végzett feladatok és a kiegyensúlyozottság veheti át. A Prostafixszel újra visszatérhetnek a fájdalommentes mindennapok
A PROSTAFIX TABLETTÁK SZEDÉSÉT ÖNNEK IS AJÁNLJUK, HA
véres a vizelete,
fájdalmat okoz a vizelés,
vizelési nehézségek kínozzák,
húgyúti elzáródástól szenved,
merevedési problémákkal küzd,
gyenge vizeletsugarat tapasztal,
gyakran lép fel sürgős vizeletürítési kényszer,
gyakran érzi, hogy húgyhólyagja nem teljesen üres,
egyre gyakoribb a nappali és éjszakai vizelések száma.
A felsorolt leggyakoribb prosztata problémák tünetei egyáltalán nem kellemesek, megkeseríthetik a mindennapokat. Az állandó fájdalom elviselése mellett a gyakori vizelési ingerrel járó éjsza...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 121 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "PROSTAFIX 24 DAY & NIGHT PROSZTATA KÉSZÍTMÉNY" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
EU