Betöltés...

FACEMED+ Tisztító arcmaszk aktív szénnel

Ár: 390 Ft

Aktív szén gyengéd és biztonságos a bőr számára. Mágnesként hat a szennyeződésekre, gondosan összegyűjti a bőrből a különféle piszkokat és toxinokat (faggyút, izzadságot, szmogot, cigarettafüstöt stb.).
Összetevők Főbb összetevői az aktív szén a szakemberek "fekete gyémánt" (vulkánikus agyag) bőrápolásával. Ez a növényi eredetű természetes összetevő elképesztő abszorpciós tulajdonságairól ismeretes. Hatékonyan megragad és eltávolít a bőrből mindenféle szennyeződést és méreganyagot.  A rendkívül aktív vulkáni agyag tökéletesen kiszívja a pórusokat, felszínre hozva a bőr felületét és eredeti, természetes színét. A két fő összetevő mellett ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaz.
3 hét rendszeres használat után A pórusok nyitva vannak, a bőr tökéletesen megtisztul 99-ban A bőr pórusai egyértelműen szűkültek 96 véleménye szerint. A bőr olyan, mintha "megújult" volna, sugárzóan tiszta és szép 91 szerint.
Tanulmány egy kiválasztott női csoportról 3 hétig.
Ajánlott Kombinált, zsíros és pattanásokra hajlamos bőrre.
Aktív hatóanyagok szén, vulkanikus agyag, kaolin, Evermat
Kiszerelése 2 x 5 ml
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "FACEMED+ Tisztító arcmaszk aktív szénnel" című hirdetést látja. (fent)