Betöltés...

Gardénia nappali arckrém rózsaolaj és őssejt kivonattal

Ár: 4.490 Ft

Gardenia őssejtek
A kollagén egy alapvető bőrösszetevő, amely a fiatalos és feszes bőr megjelenéséért felelős. Az öregedés kezdetén megfigyelhető a kollagén degradációs folyamatok gyorsulása, ami meghatározza a bőr állapotát és a ráncok megjelenését.
A gardénia olaj gazdag antioxidánsokban. Ezek olyan vegyületek, amely meggátolják a szabadgyökök kialakulását, valamint csökkentik az oxidatív stresszt. Az antioxidánsok fontos szerepet játszanak abban is, hogy a bőr egészséges maradjon, valamint csökkentik a sebesedést és a pigmentációt. Számos környezeti tényező, például UV sugárzás, dohányzás, klórozott víz, szabadgyökök és gyulladásos folyamatok aktiválják a kollagenázokat. Ezek a kollagén degradációért felelős enzimek.
A gardénia őssejt-kivonat három alapvető szintre hat a bőrben 
Serkenti a kollagénszintézist.
Gátolja a kollagenázok szintézisét.
Lassítja a kollagén degradáció folyamatát.
Rózsa kivonat Kínában és a Közel-Keleten a rózsát már az i. e. I. évezredben termesztették, a virág divatja később Európában is elterjedt. A rózsát, amely mindig is a szerelem és a tisztaság jelképe volt, a virágok királynőjeként tartják számon. A rózsaszirmokból nyert rózsaolaj egy szépségolaj, a "nők olaja". A rózsaolajnak értékes gyógyhatásai vannak elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat, gyulladáscsökkentő hatású, valamint elősegíti a szöveteket és a sebek gyógyulását. Regeneráló, ránctalanító, bőrfrissítő hatása miatt előszeretettel alkalmazzák az arcápolásban. Manapság főleg Bulgáriában gyártják, ahol a világ legnagyobb rózsaültetvényei találhatóak. A bolgár rózsaolaj 300 bizonyított összetevőt tartalmaz, amelyek az olaj összetételének 86-át teszik ki. A rózsaolaj előállítása rendkívül munkaigényes, ezért a kivonat a legdrágábbak közé tartozik. Egy cseppnyi rózsaolaj előállításához harminc kézzel szedett virág szükséges. Egy kilogramm olajhoz öt tonna virágot kell desztillálni.
Ajánlás Alkalmas minden bőrtípusra, de legelőnyösebb a száraz, érzékeny és öregedő bőrre. Gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatásai miatt ajánlható még kipirosodásra hajlamos, dermatitises, ekcémás és napégette bőr ápolására is.
Használja reggel a megtisztított és száraz bőrre vékony rétegben vigyük fel finom mozdulatokkal.
PARABÉNMETES
Kiszerelése 30 ml

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 61 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Gardénia nappali arckrém rózsaolaj és őssejt kivonattal" című hirdetést látja. (fent)