Betöltés...

Relax krém - a stressz csökkentésére

Ár: 6.990 Ft

Az ingerületátvivő anyagok olyan hírvivők, amelyek meghatározzák hangulatunkat, memóriánk hatékonyságát, alvási ritmusunkat, és a stressz tűrő képességünket is. Ahhoz, hogy ezeknek az anyagoknak megfelelő legyen a szintje a szervezetben, főként fehérjére van szükségünk, melyet táplálkozás útján tudunk biztosítani. Felszívódási zavarok következtében, pajzsmirigy alulműködésben vagy fehérjehiányos étrend esetén, de stressz hatására is, könnyen szembesülhetünk azzal, hogy szervezetünk kevesebbet állít elő neurotranszmitterekből (ingerületátvivő anyagokból) mivel akadályozott vagy csökkent a fehérje ételekből történő felszívódása. Ennek hatására nemcsak hangulati problémák és depresszió tüneteit tapasztalhatjuk, de édesség kívánóság, fejfájás, koncentrációs nehézségek formájában is megmutatkozhat.
A krém ajánlható
fejfájás jelentkezésekor,
alvási nehézségek esetén,
hangulati problémák esetén,
túlmozgásos állapototokban,
ételek utáni mohó vágy csökkentése céljából.
Kiemelt hatóanyagok
A GABA (Gamma-amino-vajsav) kifejezetten nyugtató hatású. A pihentető alvás nélkülözhetetlen eleme és a memória serkentője. Akár a premenstruációs állapottal együtt járó hangulati probléma ellenszere is lehet. Csökkenti a vérnyomást és segíti a stresszes élethelyzet okozta idegesség ellensúlyozását is.
A Magnézium-malát fáradtság ellen kifejezetten hatékony. Segítheti az izmok gyors regenerációját, hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészségéhez és az akadálytalan energiaellátás folyamatához.
A zöld teában lévő teanin egy aminosav, ami kifejezetten nyugtató, relaxáló hatású.
A Griffonia Simplicifolia kivonat egy Észak-Afrikában őshonos növény, amely egy 5-HTP nevű komponenst tartalmaz. A szerotonin elő vegyülete, a szerotonin szintjét hatékonyan emelheti, így a hangulati problémák mérséklésében lehet óriási szerepe. Depressziós időszakban kifejezetten hasznos és a pihentető alváshoz is hozzájárulhat.
A macskagyökér kivonata igen hatékony és általánosan elterjedt, az idegrendszer nyugtatója és általános feszültségoldó szer. Hozzájárul a mentális és fizikai jólléthez.
A kamilla kivonat hozzájárul a légző rendszer egészségéhez, így csökkentheti a megfázással együtt járó tüneteket.
A kínai keserűfű kivonat lehetővé teszi a máj védelmét, így a toxinok semlegesítéséhez is hozzájárulhat.
Összetevők (INCI) Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Magnesium Malate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Gamma Aminobutyric Acid, Glyceryl Stearate Citrate, Valeriana Officinalis Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Schizandra Chinensis Extract, Griffonia Simplicifolia Extract, Tocopherol, Squalane, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Sodium Phytate.
HASZNÁLAT
A krémből 5-8 pumpálásnyit kenjen fel, majd masszírozza jól be a bőrébe. Javasoljuk, hogy főleg az esti időszakban használja.
FIGYELMEZTETÉS
Autóvezetés során ne alkalmazza a krémet Antidepresszánsok, nyugtatók, valamint egyéb (pszichére ható) szerek szedése esetén a relax krém használata nem ajánlott.
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 226 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Relax krém - a stressz csökkentésére" című hirdetést látja. (fent)