Betöltés...

PROSVENT étrendkiegészítő kapszula - prosztata problémákra

Ár: 7.990 Ft

A Prosvent csökkenheti prosztatája méretét,  ezáltal megjavíthatja életét
Minden ötödik férfi prosztatagondokkal küzd, ennek leküzdésében nyújthat segítséget a Prosvent. Termé- szetes hatóanyagokból álló speciális összetételének köszönhetően enyhítheti a megnagyobbodott prosztata tüneteit. Csökkentheti az éjszakai ébredéseket, könnyítheti az ezzel kapcsolatos problémákat, segítheti a helyes prosztataműködés helyreállítását. A férfiaknak újra boldog életet biztosít mellékhatások nélkül.
Prosztata problémák eseten eddig egy férfinak 3 választása volt
együtt élni a tünetekkel,
drága gyógyszeres kezelés, melynek komoly mellékhatása is lehet,
vagy a kockázatos és fájdalmas műtéti beavatkozás.
De mostantól fogva van egy új lehetőség is ez a Prosvent.A Prosvent a visszajelzések szerint annyira hatékony, hogy akár 30 napon belül enyhülést hozhat prosztatabántalmak esetén. Már az első napokban komoly javulást érzékelhet problémáiban. Válassza a Prosventet, a természetes alternatívát
A nyugodt éjszakák visszatérhetnek  
A Prosvent összetevői között megtalálhatjuk többek között az afrikai szilvafát, a nagy csalánt, a fűrészpálmát és a tökmagolajat. Tartalmaz még likopint, szeléniumot, E-vitamint, D-vitamint és Cinket. Ezek között vannak antioxidánsok is, amelyek segíthetnek a tünetek csökkentésében. Mindezek az aktív hatóanyagok egyetlen erőteljes prosztata tablettába sűrítve bioperiel, zselés formában, amelyet könnyű lenyelni és hamar felszívódik. Ne szenvedjen többé az álmatlan éjszakáktól, ne hagyja, hogy a gyakori vizelési inger tönkretegye mindennapjait Aludja végig az éjszakáit, üljön nyugodtan a meccseken, vezessen és ne törődjön a következő pihenővel
Az alábbi panaszok esetén ajánlott
Prosztatagyulladás
Lankadó nemi vágy
Fájdalmas ejakuláció
Herezacskó mögötti fájdalom
Vizelés utáni vizeletcsepegés
Gyakori, sürgető vizelési inger
Nehéz vagy akadozó vizeletürítés
A vizelés során jelentkező égő érzés
A húgyhólyag nem tud teljesen kiürülni
Húgyúti fertőzések enyhítésére, kezelésére
Mi a prosztata (dülmirigy)
A húgyhólyag alatt helyezkedik el és körülveszi a hólyagból a vizeletet elvezető húgycsövet, rendellenességei jellemzően vizelési panaszokat okoznak. A leggyakoribb betegség a prosztata jóindulatú megnagyobbodása, mely az 50 év feletti férfiak több mint felénél előfordul. A betegség évek alatt fejlődik ki és eleinte egyáltalán nem vagy csak alig okoz panaszokat. Ritkább a prosztatagyulladás, melyet rendszerint a húgycsövet érintő bakteriális fertőzés okoz; ennek fő tünete a fájdalom mellett a nemzőképtelenség. A prosztata bántalmai további szövődmények kialakulásához vezethetnek, mint pl. a hólyagkő kialakulása, visszatérő hólyaggyulladás, hólyagfal vagy vesekárosodás.
Mi okozza a prosztata problémákat
Életünk során a prosztata mirigy működését az endokrin (belső elválasztású) rendszer szabályozza. Ennek a szervnek a működésére leginkább a nemi hormonok, azon belül is a tesztoszteron hat. Ez a hormon képes a prosztatában való felhalmozódásra, ahol is DHT (dihidrotesztoszteron) hormonná alakulhat, ami rendkívüli hatóerővel bír. Ezt követően ez a hormon a prosztata speciális receptoraihoz kötődik, ami ezeket a receptorokat növekedésre és gyors osztódásra serkenti, aminek következtében a prosztata megnagyobbodása és daganatos elváltozások kockázata merülhet fel.
Hogyan akadályozzuk meg a veszélyes elváltozásokat a prosztatábanAzok a tényezők, amik a tesztoszteron veszélyes DHT hormonná alakulását megakadályozzák, döntő szerepet játszanak ebből a szempontból. Felfedezték, hogy a fűrészpálma kivonata aminek az aktív hatóanyagai segítenek a DHT eltüntetésében és a prosztata mirigyre kifejtett hatásának csökkentésében, pont egy ilyen tényező. A fűrészpálma kivonatának rendszeres alkalmazása kifejezetten ajánlott a 40 év feletti férfiak körében, ugyanis ilyenkor növekszik meg a prosztata megnagyobbodás kockázata.
Aktív komponensek a D3 és E-vitamin, cink, a szelén, likopin és a fekete bors...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.25
Eddig megtekintették 116 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "PROSVENT étrendkiegészítő kapszula - prosztata problémákra" című hirdetést látja. (fent)