Betöltés...

Magnézium komplex krém

Ár: 4.990 Ft

A magnézium hatása a szervezetre
A magnézium a szervezet számára alapvető ásványi anyag. Rengeteg fontos funkciót lát el a szervezetben, így hiánya számos krónikus és igen komoly betegségekre hajlamosíthat. A tartós magnéziumhiány hosszú távon hozzájárulhat a csontritkulás, a magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegségek, szívritmuszavarok, az inzulinrezisztencia, a depresszió, sőt a cukorbetegség és az asztma kialakulásához is. A megfelelő anyagcseréhez, a szív- és érrendszer, az idegrendszer működéséhez, a csontok és az izmok egészséges fejlődéséhez is nélkülözhetetlen. Hiánya a csontritkulás kialakulásában is szerepet játszhat. Fizikai vagy szellemi erőfeszítés hatására megnövekszik a szervezet magnéziumigénye.
Amennyiben pótlásáról nem gondoskodunk, ha nem pihenünk eleget, sokat dolgozunk, egész nap idegeskedünk, szorongunk vagy komoly szellemi feladatokat látunk el, akkor könnyen kimerülhetnek tartalékaink. Gyakori szorongás, csökkent koncentrációs képesség, figyelemzavar, szellemi kimerültség is lehetnek a magnéziumhiány tünetei.
A stressz hatására pl. megmerevedhetnek, összehúzódhatnak az izmaink. A szívritmuszavarok, fáradékonyság, szorongás, szétszórtság hatékony enyhítéséhez is hozzájárulhat a magnéziumkészítmények szedése. Ha fáradékonyabbnak érzi magát a megszokottnál, akkor is segíthet a magnéziumpótlás.
A magnéziumhiány tünetei közül az egyik legjellegzetesebb a kalimpáló szívverés lehet. A magnézium hatása csökkentheti a vérnyomást, a pulzust, illetve mérsékelheti bizonyos szívritmuszavarok előfordulását. Az érfalakban található simaizom és a szívizom ellazulását is támogatja.
Ha sportolás, fizikai munka közben vagy után izomgörcsöket tapasztal, ezt az alacsony magnéziumszint is okozhatja. A magnéziumpótlás enyhíti az intenzív sportolás, az izmok megerőltetése után jelentkező izomgörcsöket, segíthet az izmok elernyedésében.
A magnézium pótlása tehát, az egyik legalapvetőbb feladatunk.
Miért válassza a WTN Magnézium Komplex krémet
Mert természetes növényi kivonatokkal és olajokkal védi és táplálja bőrt.
Mert alkalmazásával minimálisra csökken a gyomor- és bélrendszeri mellékhatások esélye.
Mert a helyi alkalmazás lehetővé teszi a görcsölő, túlfeszített, fájdalmas izmok közvetlen kezelését.
Mert a legjobban hasznosuló magnéziumformák ötvözetét tartalmazza szemben az egyféle hatóanyagot kínáló magnézium tablettákkal.
A magnézium-vegyületek a bőrön át felszívódva tudnak a szervezetben a lehető legteljesebb mértékben hasznosulni, így sokkal komplexebb hatást biztosít.
Mert a bőrön a magnézium-vegyületek teljes mértékben felszívódhatnak, hasznosulásuk nem függ az emésztőrendszer pillanatnyi állapotától, így sokkal komplexebb hatást biztosít.
A krém különlegességét a magnéziumformák ötvözete biztosítja. A legtöbb magnézium tabletta kapszula vagy pezsgőtabletta egyféle hatóanyagot tartalmaz. A WTN Magnézium Komplex krém ereje annak köszönhető, hogy a legjobban felszívódó magnézium-vegyületeket egyszerre tartalmazza, melyek ráadásul nem az emésztőrendszeren keresztül, hanem közvetlenül a bőrön át bejutva tudnak a szervezetben a lehető legteljesebb mértékben hasznosulni. A magnézium-orotát, -glicinát, -malát és -citrát forma más-más módon képes jótékony hatását kifejteni.
A magnézium-citrát kiváló hasznosulása miatt a magnézium készítmények egyik leggyakoribb hatóanyaga. Béltisztító hatású.
A magnézium-orotát a szív- és érrendszer védelméhez járulhat hozzá. A szívizom és az erek falában található simaizmok ellazítása révén a vérnyomás és a pulzus csökkentését, a szívműködés szabályozását támogathatja.
A magnézium-malát a magnéziumhiány okozta krónikus fáradtságot enyhítheti hatékonyan.
A magnézium-glicinát az egyik legjobban és legkönnyebben hasznosuló, a szervezet számára felvehető forma. Érzékeny bélrendszer esetén is szinte kivétel nélkül használható és hasmenés megjelenésétől sem kell tartani. Alvásproblémák mérséklése, migrénes fejfájás gyakoriságának csökkentése vagy nemi hormonok egyensúlyának beállítását segítheti.
A magnézium krém minden életkorban javasolható, de...

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Magnézium komplex krém" című hirdetést látja. (fent)