Betöltés...

Fűrészpálma krém - a hormonegyensúly támogatására

Ár: 6.290 Ft

Miért javasolható inkább krémben a fűrészpálma használata a fűrészpálma kapszula helyett Étrend-kiegészítőben nagy dózisban szedve a fűrészpálma túlzottan is blokkolhatja egy enzim (az 5 alfa-reduktáz) aktivitását, így olyan májat érintő kórképek alakulhatnak ki, mint a zsírmáj vagy májfibrózis, de még az inzulinrezisztencia kialakulásának lehetőségével is számolni lehet.
Hozzá kell tenni, hogy akik fűrészpálmát használnak azoknak egy jelentős része már eleve inzulinrezisztenciával küzd, hiszen éppen az evvel járó tünetek enyhítése miatt fordulnak ehhez a hatóanyaghoz. Így számukra még hangsúlyosabb a túladagolással járó kockázat. Krémben adagolva, kisebb dózisban tehát nemcsak a hasznosulás javul jelentősen (mert a hatóanyagok kikerülik az emésztőrendszert), hanem a túladagolás is elkerülhetővé válik, így a fűrészpálma mellékhatásai sokkal kisebb valószínűséggel jelentkezhetnek.
Minek köszönhető az androgén tünetek megjelenése
a megemelkedett DHT (dihidrotesztoszteron) szintnek
az 5 alfa-reduktáz enzimaktivitás fokozódásának
az androgén receptorok érzékenységének
A fűrészpálma az említett hormonális eltérések megszüntetésében lehet segítségünkre. Így olyan állapotok eredményes segítője lehet, mint a
policisztás ovárium szindróma (PCOS),
haj elvékonyodása, ritkulása,
menstruációs ciklus zavarai,
férfias jellegű kopaszodás,
testtömeg növekedés,
szőrtüszőgyulladások,
túlzott szőrösödés,
libidócsökkenés és
aknés arcbőr.
A vékonyodó hajszálak vagy az arcon megjelenő szőrpihék, esetleg a test egyéb területén jelentkező androgén tünetek terápiás kezelésében igen szép eredmények érhetők el használatával. Jelentősen csökkenhet a felesleges szőrzetképződés, a ritkuló haj is könnyebben nőhet vissza. Segíthet a hormonális akné tüneteinek a megelőzősében és kezelésében is. Kezelheti még a méhnyálkahártya megvastagodás, ill. a medencegyulladás tüneteit is.
Összetevők (INCI) Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cetearyl Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Cucurbita Pepo Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Mentha Viridis Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Squalane, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Linoleate, Xanthan Gum, Sodium Phytate.
WTN Fűrészpálma krém használata
A krémből naponta 5 pumpálásnyit kenjen fel az alhas bőrére, az alkarjára vagy a comb belső felére, majd masszírozza a bőrébe.
Figyelmeztetés
Ügyeljen arra, hogy szembe ne kerüljön a krém.
Alacsony ösztrogénszint esetén ne használja a terméket
Fogamzásgátló szedésével egyidejűleg ne alkalmazza a készítményt
Amennyiben allergiára utaló tüneteket tapasztalna magán, a krémet bő vízzel mossa le és hagyja abba a használatát.
Kiszerelése 100 ml 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.17
Eddig megtekintették 83 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Fűrészpálma krém - a hormonegyensúly támogatására" című hirdetést látja. (fent)