Betöltés...

TOP CELL -Karcsúsító, anti-cellulit krém hasra, csípőre, fenékre

Ár: 6.490 Ft

Has- comb- és csípőfogyasztó
Önnek is problémát okoz a hasán, a csípőjén és a derekán felhalmozódott makacs zsírfelesleg, ami egyszerűen nem akar eltűnni Zavarja a combjain és a fenekén megjelenő narancsbőr Megpróbált már mindent az eltűntetésük érdekében Diétázik, tornázik, fogyasztószereket szed, de a helyzet nem változik Akkor próbálja ki a TOPCELL legújabb zsírégető anti-cellulit krémét, ami azonnali megoldást nyújthat a legtöbb esztétikai problémára
A krém kozmetikai és vízelvezető funkcióval is rendelkezik. A kozmetikai funkció magában foglalja a kezelt bőrfelület azonnali, szemmel látható javulását. A bőr feszesebbé és tömörebbé válik. Ami a vízelvezető funkciót illeti, a krém fokozza a vérkeringést, ami elősegíti a testünkből származó felesleges méreganyagok és a bőrszövetek alatt felhalmozódott folyadékok elvezetését a szervezetből. Ez a funkció azért nagyon hasznos, mert a folyadék-visszatartás miatt a zsír a test egyes területein túlságosan felhalmozódhat, ami az adott terület kerületnövelését eredményezheti, ami nem túl esztétikus.
Hatásai és az előnyök
Feszesíti, tonizálja a bőrt
Elősegítheti a helyi zsírégetést
Eredményesen csökkentheti a narancsbőrt
Segít megszabadulni a bőr alatti folyadéktól
Már 2 héten belül látható eredményt hozhat
Hogyan hat
Az olasz Phyto Garda laboratórium új, innovatív fejlesztése a lerakódott, zsigeri zsírok ellen hat. Az új formula amely a piacon eddig kifejlesztetteknél háromszor erősebb és hatékonyabb az édes mandula olajat, egy latin-amerikai fával és a koffeinnel elegyíti, amelyek intenzíven hatnak. A három aktív összetevő valamennyi típusú lerakódott zsírt képes feloldani, még a legmakacsabb zsírdepókat is. Közösen egy egyirányú zsírpumpát hoznak létre, hogy a felszabadult zsírsavak az elégetés helyére kerüljenek, miközben fokozza a zsírok lebontását. Gyakori használat mellett a krém láthatóan csökkentheti a test kontúrjait, a bőrfelszín egyenetlenségeit és a zsírszövetek méretét. Narancsbőrös területeken pedig segíti a méreganyagok távozását, ill. lebontását.
VÉGSŐ EREDMÉNYEK
Bizonyított hatékonyság akár -4 cm 4 hét használat után
   
ÖSSZETEVŐK
100-ban természetes összetevőket tartalmaz
A TOP CELL krém természetes bioaktív elveken alapuló fitoösszetétellel rendelkezik tonikus hatású (Muira puama, Catuaba és Pfaffia), illetve izomerősítő (Caffe, Rapa, Edera, Ippocastano, Meliloto) növényi összetevőket tartalmaz, amelyek a felhám mélyén hatnak, felszámolva a nem kívánt zsírrétegeket.
Igazolt aktív hatóanyagok Édes mandulaolaj, glicerin, gliciretin sav, arab kávéolaj, Candelilla/jojoba viasz/zabkorpa viasz, poligliceril-észter, repcemag szterol, muira puama (Ptychopetalum olacoides), somkóró kivonat, gesztenyelevél kivonat (Aesculus hippocastanum). Esszenciális kivonatok.
ALKALMAZÁS
Könnyen felszívódó, kellemes illatú, lágy, finom textúrájú krém, ami puhítja a bőrt és nyugtató hatással bír. Finom, masszírozó, körkörös mozdulatokkal alkalmazza a problémás területekre (pl. combra, hasra és csípőre), amíg teljesen fel nem szívódik. A hatékonyság érdekében ismételje meg a krém alkalmazását naponta többször is. Leghatásosabb edzés/torna előtt használni.
Kiszerelése 125 ml
A Top Cell dermatológiailag tesztelt kozmetikai krém, amely terhesség és szoptatás idején is alkalmazható Nikkeltesztnek alávetett. Parabénmentes.
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TOP CELL -Karcsúsító, anti-cellulit krém hasra, csípőre, fenékre" című hirdetést látja. (fent)