Betöltés...

2 az 1-ben Focikapu Szett – Több Funkció, Maximális Szórakozás

Ár: 6.991 Ft

Ez a 2 az 1-ben focikapu szett tökéletes választás gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A szett tartalmaz két különböző méretű focikaput, melyek könnyen össze- és szétszerelhetők. Ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt. Részletes Leírás
Termék Tulajdonságai: 2 az 1-ben Focikapu Szett

Kivitel és Méretek:

Két Méret: A szett tartalmaz egy nagyobb és egy kisebb méretű focikaput, amelyek különböző játékstílusokra és korosztályokra testreszabottak.
Anyagok: Tartós műanyagból és fémkeretből készült, amely ellenáll az időjárási körülményeknek, így hosszú élettartamot biztosít.
Egyedi Jellemzők:

Könnyű Összeszerelés: Az egyszerű, szerszám nélkül összeszerelhető szerkezet lehetővé teszi a gyors felállítást és lebontást.
Hordozhatóság: Könnyű súlya miatt könnyen hordozható és tárolható, akár otthon, akár a parkban vagy a strandon.
Többfunkciós Használat: A focikapuk különböző méretei és beállításai többféle játéklehetőséget biztosítanak, legyen szó gyakorlásról vagy versenyről.
Előnyök:

Tartós és Ellenálló: Minőségi anyagokból készült, hogy hosszú élettartammal szolgáljon mind beltéri, mind kültéri használatra.
Sokoldalúság: Alkalmazható különböző játéktípusokra és korosztályokra, így minden családtag számára élményt nyújt.
Könnyű Alkalmazás: Még a gyerekek is könnyen kezelhetik az össze- és szétszerelést.
Ajánlott Felhasználás: A 2 az 1-ben focikapu szett ideális választás családi szórakozáshoz, gyakorláshoz vagy baráti összejövetelekhez. Különböző méretei és sokoldalúsága miatt minden korosztálynak megfelelő.

Izgalmas és szórakoztató megoldás minden focirajongó számára, amely garantáltan hosszú órákra lefoglalja a játékosokat!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Futball rovaton belül a(z) "2 az 1-ben Focikapu Szett – Több Funkció, Maximális Szórakozás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: