Betöltés...

LEVENHUK Nagyító Zeno Vizor G6 10 - 25x nagyítással

Ár: 8.490 Ft

A Levenhuk fehér színű Zeno Vizor G6 nagyítója nélkülözhetetlen eszköz lesz, ha hosszú ideig dolgozik apró betűkkel vagy kis tárgyakkal. Szemüvegként rögzíthető a fejre, így mindkét keze szabadon marad a munkához. Választhat a 10 / 15 / 20 és 25x nagyítás közül. Ha cégénél minőségellenőrzéssel foglalkozik, apró tárgyakkal, hímzéssel, modellezéssel, ékszerekkel, mikrochipekkel vagy óraművek javításával foglalkozik, ez a nagyító mindent megkönnyít. Mindennap használhatja olvasáshoz, keresztrejtvények kitöltéséhez vagy levelek írásához. A precízen formázott ergonomikus forma biztosítja a kényelmes használatot. Nemcsak a nagyító nagyítását, hanem a fejhez való dőlését is kiválaszthatja. A praktikus csomagolásban 4 darab két cserélhető lencséből álló készlet található (összesen 8 darab). A nagyítás megváltoztatásához egyszerűen helyezzen be egy másik pár 10x, 15x, 20x vagy 25x lencsét. Kerülje a fény behatolását oldalról a lencsékkel a szemhez közel. Szükség esetén a lencsék felfelé forgathatók. Mindkét lencse beépített LED-fénnyel is rendelkezik a félhomályban és sötétben történő munkavégzéshez. A fénysugarat pontosan a vizsgált tárgyra irányíthatja.
Termék részletek:


Rendeltetés: nagyító.


felhasználás: részletek megtekintése / olvasás / munka


életkor: 3 év feletti gyermekek


szín: fehér


súly: 220 g


csomagolási méretek: 16,5 x 13,5 x 8 cm (szé x ma x mé)


Optika:


cserélhető lencsék: igen


darabszám: 4 db


nagyítás: 10x, 15x, 20x és 25x


lencse átmérő: 21 mm


megvilágítás: 2 x LED


Töltés: 6 x LR1130 (tartozék)


kialakítás: fejpánt, szemüveg - pánt


Anyag: - Szemüvegtartó, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg, szemüveg:


szerkezet: műanyag


lencse: optikai műanyag


Csomag tartalma: 


1 x inokuláris nagyító fejpánttal


4 x cserélhető lencsekészlet


6 x LR1130v elem



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Optika / Objektív
 
Feladás dátuma: 2024.10.17
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "LEVENHUK Nagyító Zeno Vizor G6 10 - 25x nagyítással" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: