Betöltés...

Discovery Mikroskoóp Pico Polar Digital 40 – 400 x

Ár: 68.990 Ft

A Discovery Pico digitális biológiai mikroszkóp a Polarban 1,3MPix kamerát használ. A robusztus mikroszkóp könnyen kezelhető, és a készlet tartalmazza a „Láthatatlan világ" című oktatási kiadványt. Ne csak a mikrovilág vizuális megfigyelésére használja, hanem arra is, hogy kutatásait fotó- és videóformátumban rögzítse. A 40 - 400x-os nagyítással megfigyelheti a készletekből származó kész példányokat, kis vízi élőlényeket vagy saját mintáit. Az oldalsó gombok segítségével állítsa be a durva fókuszt. Ez a belépő szintű mikroszkóp szabványos elemeket használ mind az alsó, mind a felső LED-világításhoz, így bármilyen átlátszóságú tárgylemezt megtekinthet.
Lehetővé teszi az objektív alatti kép megtekintését egy külső képernyőn, fényképek készítését és videók rögzítését. A kamerát közvetlenül az okulárcsőbe szereli be (előbb el kell távolítania a szabványos okulárt), és USB-kábellel csatlakoztatja a számítógéphez (a szoftver tartozék). A képfelbontás 1280 x 1024 képpont, és másodpercenként 30 képkocka sebességgel rögzíthet videót. Nagyon sima videókat készíthet, és egyszerű képszerkesztést is végezhet (fényerő beállítása, képméret átméretezése stb.).
Tartalmazza a 4x, 10x és 40x nagyítású akromatikus lencséket és egy 10x nagylátószögű okulárt. Minden optikai üvegből készült lencse éles, kontrasztos képet biztosít, a 40x-es nagyítású lencse pedig rugós védőkeretet használ. A 30°-os szögben megdöntött binokulárfej megkönnyíti a hosszabb megfigyelést, amit különösen a tapasztalatlan felhasználók fognak értékelni. A fej vízszintesen 360°-ban elforgatható. A mikroszkóp a teljes nagyítási tartományban lehetővé teszi az apró tárgyak megfigyelését.
A tárgylemezek két bilinccsel rögzíthetők az asztalhoz. A színpad alatt egy tárcsás nyílás található az alsó LED-es megvilágítás fényáramának szabályozására. Ezt a gyártó különösen akkor javasolja használni, ha a környezeti fény nem elegendő. A kombinált LED-világítás lehetővé teszi a minták bármilyen fokú átlátszóságának vizsgálatát, nevezetesen az átlátszatlan, részben átlátszó és átlátszó mintákét. A háttérvilágítás működtetéséhez hálózati adaptert vagy szabványos elemeket (nem tartozék) használhat. A fém mikroszkóp durva és finom fókuszálást használ. Ezáltal gyorsabbá és kényelmesebbé válik a tárgylemezek élességének beállítása. Ez a színes könyv a fiatal tudósoknak mesél a mikroszkópia történetéről, a mikroorganizmusokról és a mikroszkóp alatt megfigyelhető különböző struktúrákról. A könyv nemcsak érdekes tényeket, hanem kísérleteket is ismertet, hogy inspiráljon.
Termék részletek:


Rendeltetés: mikroszkóp


Szín: fehér Polar


Energiaellátás: 3 AA elem (nem tartozék) vagy 110-240 V a hálózati adapteren keresztül (tartozék).


Okulárok száma: 1


nagyítás: 40 - 400 x


okulár: WF10x nagyítás


lencsék: három, 4x, 10x és 40x lencse


megvilágítás: állítható elemmel működő LED / AC-adapter


Kamera: digitális 1,3 Mpix


fényképezési lehetőség: igen


súly: 1850 gr


csomagméretek: 34,5 x 22 x 16,7 cm (szé x ma x mé)


Csomag tartalma: 


1 x mikroszkóp


3 x akromatikus objektív: 4x, 10x, 40xs


1 x okulár WF10x


1 x hálózati adapter tápkábellel


1 x digitális kamera: 1,3 MP


1 x USB 2.0


1 x CD szoftverrel


1 x porvédő


1 x „Láthatatlan világ" oktatási kiadvány


 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.09.10
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Discovery Mikroskoóp Pico Polar Digital 40 – 400 x" című hirdetést látja. (fent)