Betöltés...

Discovery mikroszkóp Pico Polar nagyítás 40 – 400 x

Ár: 37.990 Ft

A Discovery Pico monokuláris biológiai mikroszkóp Polar színben tökéletes eszköz lesz a biológia otthoni és egyetemi tanulmányozásához. A robusztus mikroszkóp könnyen kezelhető, éles, részletes képeket ad, és tartalmazza a "Láthatatlan világ" című oktatási kiadványt. A 40 - 400x-os nagyítással készletből származó kész példányokat, apró vízi élőlényeket vagy saját mintákat figyelhet meg. Ez a belépő szintű mikroszkóp szabványos elemeket használ az alsó és felső LED-világításhoz, így bármilyen áttetszőségű mintákat láthat. A mikroszkóp 4x, 10x és 40x nagyítású akromatikus objektíveket és egy 10x széles látószögű okulárt tartalmaz. Minden optikai üvegből készült lencse éles kontrasztú képet biztosít, a 40x nagyítású objektív pedig rugós védőkeretet használ.
A 30°-os szögben megdöntött binokulárfej megkönnyíti a hosszabb megfigyelést, amit különösen a tapasztalatlan felhasználók fognak értékelni. A fej vízszintesen 360°-ban elforgatható. A mikroszkóp a teljes nagyítási tartományban lehetővé teszi az apró tárgyak megfigyelését. A tárgylemezek két bilinccsel rögzíthetők az asztalhoz. A színpad alatt egy tárcsás nyílás található az alsó LED-es megvilágítás fényáramának szabályozására. Ezt a gyártó különösen akkor javasolja használni, ha a környezeti fény nem elegendő. A kombinált LED-világítás lehetővé teszi a minták bármilyen fokú átlátszóságának vizsgálatát, nevezetesen az átlátszatlan, a részben átlátszó és az átlátszó mintákét. A háttérvilágítás működtetéséhez hálózati adaptert vagy szabványos elemeket (nem tartozék) használhat. A fém mikroszkóp durva és finom fókuszálást használ. Ezáltal gyorsabbá és kényelmesebbé válik a tárgylemezek élességének beállítása. Ez a színes könyv a fiatal tudósoknak mesél a mikroszkópia történetéről, a mikroorganizmusokról és a mikroszkóp alatt megfigyelhető különböző struktúrákról. A könyv nemcsak érdekes tényeket, hanem kísérleteket is ismertet, hogy inspiráljon.
Termék részletek:


Rendeltetés: mikroszkóp


Színek: Polar


Nagyítás: 40 - 400 x


okulár: nagyítás WF10x


objektívek: három, 4x, 10x és 40x


megvilágítás: állítható akkumulátoros LED / AC adapter


súly: 1850 gr


Csomag tartalma: 


1 x mikroszkóp


1 x akromatikus objektív: 4x, 10x, 40xs


1 x okulár WF10x


1 x hálózati adapter tápkábellel


1 x porvédő


1 x "A láthatatlan világ" oktatási kiadvány


csomagolási méretek: 34,5 x 22 x 16,7 cm (szé x ma x mé)



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.08.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Discovery mikroszkóp Pico Polar nagyítás 40 – 400 x" című hirdetést látja. (fent)