Betöltés...

Mikroszkóp Discovery Nano Polar Digital nagyítás 40-400 x

Ár: 48.290 Ft

A Discovery Nano digitális biológiai mikroszkóp a Polarban egy 0,3 MPix digitális kamerát használ. Használja hagyományos vizuális megfigyelésekhez és digitális kutatási archívumok létrehozásához egyaránt. Tökéletes eszköz lesz a biológia otthoni és iskolai tanulmányozásához. A készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lehet, beleértve a tartozékokat és a "Láthatatlan világ" című színes ismeretterjesztő kiadványt. A 40 - 400x-os nagyítással megfigyelheti a készletekből származó kész példányokat, apró vízi élőlényeket vagy saját mintáit. A kamera képes a képet egy külső képernyőn megjeleníteni, fényképeket készíteni és videókat rögzíteni a kutatásról. Ez a belépő szintű mikroszkóp szabványos elemeket használ mind az alsó, mind a felső LED-világításhoz, így bármilyen átlátszóságú tárgylemezeket láthat. Telepítse az okulár helyére, csatlakoztassa a számítógéphez az USB-kábellel (mellékelve), és telepítse a szoftvert (CD mellékelve). Megjegyzés: ellenőrizze a specifikációkban felsorolt rendszerkövetelményeket.
A kamera USB-kábellel működik, amely bővíti a mikroszkóp képességeit (egyszerű képfeldolgozás, fényerő, képméret beállítása stb.). A maximális képfelbontás 640 x 480 képpont, a videó pedig nagy, 30 képkocka/másodperc képkockasebességgel rögzíthető. Akromatikus objektíveket és nagylátószögű okulárt tartalmaz. Minden optikai üvegből készült lencse éles, kontrasztos képet biztosít, a 40x-es nagyítású lencse pedig rugós védőkeretet használ. A 30°-os szögben döntött monokuláris fej megkönnyíti a hosszabb megfigyelést, amit különösen a tapasztalatlan felhasználók értékelnek. A mikroszkóp a teljes nagyítási tartományban lehetővé teszi az apró tárgyak megfigyelését. A tárgylemezeket két bilincs segítségével helyezzük a tárgylemezasztalra. A kombinált LED-világítás a mikroszkóp alatt és felett található. Ezt a gyártó különösen elégtelen környezeti fény esetén ajánlja használatra. Az akkumulátoros tápellátásnak köszönhetően a műszer hálózati áram nélkül is használható. A mikroszkóp asztalán egy korong alakú, hat lyukkal ellátott nyílás található a fényáram szabályozásához. A mikrovilágról szóló oktatási kiadvány a fiatal tudósoknak a mikroszkópia történetéről, a mikroorganizmusokról és a mikroszkóp alatt megfigyelhető különböző struktúrákról mesél. A könyv nemcsak érdekes tényeket ismertet, hanem kísérleteket is bemutat az inspirációhoz.
Termék részletek:


Nagyítás: 40 - 400 x


okulár nagyítása: WF10x


Objektívek: három (4x, 10x és 40xs)


megvilágítás: elemmel működő LED-kombináció


kamera: 0,3 MPix


szín: fehér Polar


súly: 1500 gr


csomagolási méretek: 33,5 x 22,5 x 14,9 cm (szé x ma x mé)


Csomag tartalma: 


1 x mikroszkóp


3 x akromatikus objektív: 4x, 10x, 40xs


1 x okulár WF10x


1 x digitális kamera: 0,3 MPix


1 x USB 2.0


1 x szoftver CD


1 x porvédő


1 x "Láthatatlan világ" oktatási kiadvány


1 x felhasználói kézikönyv



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Mikroszkóp Discovery Nano Polar Digital nagyítás 40-400 x" című hirdetést látja. (fent)