Betöltés...

Kouvolsen KOS-24003 Digitális Távcső Éjjellátó 4K

Ár: 55.990 Ft

Láss tisztán a sötétben a 4K éjszakai távcsővel: ezek a 4K éjjellátó távcsövek infravörös lencsével rendelkeznek, amely lehetővé teszi az éjszakai állatok megfigyelését teljesen sötét környezetben.

A nagy felbontású fényképezési és videórögzítési lehetőségekkel felszerelve lehetővé teszi, hogy tisztán lásson éjszaka, és azonnal elmentse a felvételt. Az éjjellátó távcső UHD 4K videót és 36 MP-es felvételeket rögzít. 3,5 hüvelykes digitális képernyő és digitális

infravörös éjszakai látás: Az éjjellátó távcső 10-szeres digitális zoommal és 50 mm x 32 mm-es objektívvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a célpontok sötétben történő megfigyelését. Ön nagy, 3,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely tartalmazza a célpontok észlelését és további részletek felfedezését.

A 4K infravörös éjjellátó távcső 9 fokozatban állítható infravörös megvilágítóval is rendelkezik (850 nm), amely a helyzetnek megfelelően állítható. Újratölthető lítium akkumulátor: A 4K digitális távcsövek 4000 mAh-s újratölthető Li-ion akkumulátor hajtja, amely lehetővé teszi a célpontok folyamatos megfigyelését teljes sötétségben órákon át.

Az akkumulátor teljes feltöltése néhány órát vesz igénybe, AAA elem nélkül. Ez a készülék tartósabbá, biztonságosabbá és környezetbarátabbá válik, ezért pénzt takarít meg.

Felhasználóbarát: Egyszerűen forgassa el az élességállító gombot, hogy tiszta képet kapjon, majd elkezdheti fényképezni vagy videózni. A beállításokon keresztül könnyen érhet el timelapse fényképezési effektusokat és lassított felvételt. Az éjjellátócső támogatja a képernyőn át távot. távcsövet az USB-kábellel a számítógéphez csatlakoztathatja az adatátvitelhez. 32 GB-os TF kártya és a csomag tartalma

A csomag tartalma:
1 db Night Vision távcső,
1 db 32 GB-os TF kártya,
1 db nyakpánt,
1 db USB adatkábel,
1 db használati útmutató és 1 db doboz.

Ez az éjjellátó távcső ideális azoknak a felnőtteknek, akik szeretik a szabadtéri rendezvényeket, például az éjszakai horgászatot, a kempingezést és a vadon élő állatok megtekintését teljes sötétségben. 4K infravörös éjjellátó távcsöveink hatékony eszközök a gyenge fényviszonyok melletti megfigyeléshez, fejlett funkciókkal, ideális választássá teszik mind a természet szerelmeseinek, mind a biztonsági szakemberek számára.

A 10-szeres zoommal és a 7 fokozatban állítható infravörös technológiával lehetővé teszi a környezet hihetetlen részletességű megfigyelését még teljes sötétségben is. 3,5 hüvelykes HD képernyő: A 3,5 hüvelykes, nagy felbontású LCD-módosítás lehetővé teszi a vadon élő állatokat, célpontok tisztábban való látását, nincs szükség fejre szerelhető eszközökre, és a szemüveget viselő könnye
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termékek: Digitális
Márka: EGYÉB
Kategória: Videokamera
 
Feladás dátuma: 2024.08.06
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Kouvolsen KOS-24003 Digitális Távcső Éjjellátó 4K" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media