Betöltés...

Sport mikro-kamera MR sok kiegészítővel

Ár: 3.990 Ft

Sport mikro-kamera MR sok kiegészítővelMikro kamera Leírás:
A Mikro DV kamera egy aprócska, ám rendkívül sokoldalú eszköz, mely ideális társ lehet sporttevékenységek során vagy akár mindennapi felhasználásra is. Kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztathasd ruházatodhoz, szállított tárgyakhoz vagy akár mágnessel fém felületekre is, így szabadon rögzíthetsz minden fontos pillanatot.
Főbb Jellemzők:
Alkalmas sporttevékenységekhez és mindennapi felhasználásra is.Kicsi méret és könnyű súly, ideális a hordozhatóság szempontjából.Lehetőség fényképek készítésére és kiváló minőségű videofelvételek rögzítésére AVI formátumban.Clip segítségével könnyen rögzíthető ruhákhoz, tárgyakhoz stb.
A kamera egy microSD kártya foglalattal rendelkezik, így könnyedén bővítheted a tárhelyet. Videók rögzítése során a felbontás 640x480 pixel, 30 képkocka másodpercenként, míg fényképek készítésekor akár 1600x1200 pixel felbontásban is rögzítheted az eseményeket, 16,7 millió színárnyalattal.
Az eszköz támogatja az USB Mass Storage funkciót, így könnyedén csatlakoztathatod számítógépedhez, és átviheted a felvételeket. A kis méret (20 x 55 x 28 mm) és a mindössze 39 grammos súly lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magaddal vihesd, legyen szó szabadtéri tevékenységekről, sportról vagy akár sisakra szerelt kameraként való használatról.
Mikro Kémkamera Technikai Adatok:

Érzékelő: CMOS
Akkumulátor: 3.7V Li-Ion, 260 mAh
Akkumulátor élettartama: 2 óra
Videofelvétel: AVI, 640 x 480, 30 fps
Képfelbontás: 1600 x 1200, 16,7 millió színárnyalat
Támogatott memóriakártya: microSD (max 32GB)
Memóriahasználat: 1 GB ~ 40 perc
Méretek: 20 x 55 x 28 mm
Súly: 39 gramm

A Mikro kamera Csomag Tartalma:

Mikro kamera
USB-kábel
Kamera hátlap
2 műanyag kapocs
Szíj
Magyar nyelvű kézikönyv


Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.07.31
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Sport mikro-kamera MR sok kiegészítővel" című hirdetést látja. (fent)