Betöltés...

Syma X23W Mini Drone: Az Ön Kompakt Repülési Élménye

Ár: 25.100 Ft

? Syma X23W Mini Drone: Az Ön Kompakt Repülési Élménye ?
Minden egyes pilóta számára van egy kezdőpont. Miért ne kezdhetné ezt az útját egy olyan drónnal, ami kicsi, mégis tele van csúcsminőségű funkciókkal? A Syma X23W nem csak egy egyszerű mini drón, hanem az a társ, ami elkíséri Önt az első repüléstől kezdve a profi manőverekig.
? Miért válassza a Syma X23W-t mások helyett? ?
1. **Hordozhatóság:** Köszönhetően kis méretének, bárhova magával viheti, így soha nem marad le egy tökéletes pillanatról sem.
2. **Tartósság:** A rugalmas rotorlapátoknak köszönhetően a drón kivételesen ellenálló az esésekkel és ütésekkel szemben.
3. **Manőverezhetőség:** A 6-tengelyes stabilizációs rendszerrel rendelkezik, ami elképesztően agilissá és stabil repülésűvé teszi.
4. **Okos irányítás:** Az Intelligens Orientációs Rendszer (Headless mód) lehetővé teszi, hogy ne kelljen azon gondolkodni, melyik irányba néz a drón, ezáltal sokkal könnyebbé teszi az irányítást.
? Repüljön a Sötétben ?
Az LED fényekkel kitted drónnal az éjszakai repülés is gyerekjáték. Fedezze fel az éjszakai égboltot és készítsen lélegzetelállító fotókat!
? Kapcsolódjon valós időben ?
A WiFi kamerával rendelkező Syma X23W lehetővé teszi a közvetlen FPV (első személyű nézet) élményt. Töltse le az Syma FPV mobil alkalmazást az Android vagy iOS eszközére, és máris a drón szemén keresztül láthat!
? Tökéletes ajándék az Ön szerettei számára ?
A csomag tartalma:

- Syma X23W rekreációs drón
- Távirányító
- Újratölthető akkumulátor
- USB töltőkábel
- Pót rotorlapátok
- Felhasználói kézikönyv
Technikai részletek:
- Adó: 2.4GHz
- Kamera: WiFi 720P
- Repülési idő: körülbelül 8 perc
- Töltési idő: kb. 120 perc
- Hatótávolság: akár 20m
- Méretek: 21cm x 21cm x 5cm
- Csomag méretei: 27cm x 44.5cm x 8cm

Amikor drónt választ, ne csak egy játékot válasszon. Válassza az Syma X23W-t, és induljon el egy felejthetetlen repülési kalandra! ?✈️

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Syma X23W Mini Drone: Az Ön Kompakt Repülési Élménye" című hirdetést látja. (fent)