Betöltés...

4 db szűrő készlet ND-PL 8/16/32/64 PGYTECH DJI Mavic 3 (P-26A-034)

Ár: 15.754 Ft

4 db-os PGYTECH szűrőkészlet ND-PL 8/16/32/64 a DJI Mavic 3 / Mavic 3 CINE (P-26A-034)A szűrők elengedhetetlenek, amelyek javítják a drón használatát, és figyelemre méltó megjelenést kölcsönöznek a képeknek.
Ha még mindig nem vagy meggyőződve, tudnod kell, hogy a szűrő növeli a színtelítettséget és a kép tisztaságát, megakadályozza az UV-fény bejutását, és 2-5 vagy 6-9 fokozatú változatban kapható.
Ráadásul a szűrő tartós, ugyanakkor könnyű is, mivel a szűrő alapanyagként professzionális üveget használ, ellenállását pedig a tükröződéseket csökkentő többrétegű bevonatnak köszönheti.Könnyű és tartósA szűrő tartós, ugyanakkor könnyű is.
Könnyedségét a CNC alumíniumból készült keretnek köszönheti.
Fontos, hogy korrózióálló és gondosan megtervezett.
Ez azt jelenti, hogy nem befolyásolja a drón egyensúlyát.Optikai üveg gondoskodik a nagy felbontású képekrőlA szűrő alapanyagaként professzionális üveget használ.
Többször csiszolták és csiszolták, hogy alacsony törésmutatót érjenek el.
Az eredmény pontos színvisszaadás.EllenállóságA szűrő ellenállóságát a vizet és az olajat taszító többrétegű bevonatnak köszönheti.
Ez rendkívül egyszerűvé teszi a tisztán tartását.
A szűrő bevonata is kemény, és ez garantálja a karcállóságot.A tükröződések csökkentéseA szűrő által tartalmazott tükröződéscsökkentő bevonat nem változtatja meg a színek pontosságát és egyensúlyát.
Így biztos lehet benne, hogy amit lát, azt a képen pontosan adja vissza.
Márka
PGYTECH
Modell
P-26A-034
Anyag
alumínium, optikai üveg
Súly
5.7g * 4
Méret
φ37.24mm * 4.9mm
Kompatibilitás
 DJI Mavic 3
 DJI Mavic 3 CINE

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "4 db szűrő készlet ND-PL 8/16/32/64 PGYTECH DJI Mavic 3 (P-26A-034)" című hirdetést látja. (fent)