Betöltés...

Professzionális készlet 4 szűrőből, STARTRC, kompatibilis DJI Mavic 3 Pro, ND8, ND16, ND32, ND64, alumínium keret

Ár: 29.464 Ft

4 professzionális szűrőkészletet kínálunk az egyik legnagyobb drónfelszerelés-gyártótól, nevezetesen a STARTRC-től. Kifejezetten a DJI Mavic 3 Pro drónhoz készültek.

Az ultrakönnyű alumínium váz felépítése miatt figyelemre méltóak, akárcsak a repülésben, mindegyik egy grammnál kisebb súlyú szűrőt, és ez anélkül, hogy befolyásolná a gimbal használatát. Az üveg többrétegű, ellenáll a karcolásoknak, a pornak, az olajos levegőnek és a nedvességnek. Szüntesse meg a túlságosan fényes és elmosódott képeket. Hosszabb expozíciót is lehetővé tesz, hogy megragadja a téma szépségét. Pontosabban, csökkenti a fény mennyiségét, és lehetővé teszi a fényképezőgép számára a megfelelő expozíciós érték kiválasztását, és megakadályozza a túlexponálást.

A telepítés nagyon egyszerű: távolítsa el a drón lencséjét, csatoljuk az újat az általunk kínált készletből az objektívet, lenyomjuk és balra forgatjuk, majd jobbra forgatással fejezzük be a rögzítést.

Mit tartalmaz a csomag? *ND8 segít blokkolni 3 fényszintet, és alkalmas felhős napokra *ND16 segít blokkolni 4 fényszintet. Használható a nap közepén / vagy mérsékelt napsütéses napokon *ND32 segít blokkolni 5 fényszintet. Nagyon fényes napokon használható *ND64 segít blokkolni 6 fényszintet. Nagyon erős napsütéses napokon használható.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Professzionális készlet 4 szűrőből, STARTRC, kompatibilis DJI Mavic 3 Pro, ND8, ND16, ND32, ND64, alumínium keret" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: