Betöltés...

Professzionális készlet 4 STARTRC márkájú szűrőből a DJI Mini 4 Pro drónokhoz, ND4/PL, ND8/PL, ND64/PL, ND256/PL

Ár: 28.753 Ft

Leírás
Négy professzionális ND+PL szűrőből álló készletet kínálunk az egyik legnagyobb drónfelszerelés-gyártótól, nevezetesen a STARTRC-től. Ezeket a DJI Mini 4 Pro drón

ND szűrőinek szentelték, amelyek csökkentik az érzékelőt érő fény mennyiségét. A PL szűrők képesek megbirkózni a nem fémes felületek víz, üveg vagy napfény által okozott nem kívánt visszaverődésével. A két szűrő egy típusban való kombinációja lehetőséget kínál kifinomult fényképek vagy fényképek készítésére a drónlencse testreszabott beállításaival. Pontosabban a csomagban találja a következő szűrőket: ND4/PL, ND8/PL, ND64/PL és ND256/PL.

Az ultrakönnyű alumínium váz felépítése miatt figyelemreméltóak, csakúgy, mint a repülésben, mindegyik szűrő súlya valamivel több, mint egy gramm, és nincs hatással a gimbal kalibrációjára.

Az üveg többrétegű, ellenáll a karcolásoknak, a pornak, az olajos levegőnek és a nedvességnek.

beeső fény)
*ND8/PL segít 3 szintű blokkolni könnyű, és alkalmas felhős napokra (a beeső fény 1/8-át átereszti)
*ND64/PL 6 fényszint blokkolását segíti elő. Használható nagyon erős napsütéses napokon (a beeső fény 1/64-ét továbbítja)
* Az ND256/PL 8 fényszint blokkolását segíti elő. Nagyon erős napsütéses napokon használható (a beeső fény 1/256-át átengedi)
A készlet nagyon ütésálló védőtokban érkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Professzionális készlet 4 STARTRC márkájú szűrőből a DJI Mini 4 Pro drónokhoz, ND4/PL, ND8/PL, ND64/PL, ND256/PL" című hirdetést látja. (fent)