Betöltés...

Gyerek kamera és videokamera, Exaltus®, szilikon, Full HD 1920x1080 felbontás, 20 mpx, 2 hüvelykes képátló, valós idejű wifi telefonmegosztás, USB töltés, kirakós játékok mellékelve, gyerekek

Ár: 18.089 Ft

► Ragadja meg a tökéletes pillanatot az Exaltus® Kids kamerával és videóval

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Kifogástalan teljesítmény: Tapasztalja meg a kiváló kép- és videóminőséget Full HD 1920x1080 felbontásban és 20 Mpx felbontásban, biztosítva, hogy minden pillanatot tiszta és élénk részletességgel rögzítsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Megjegyzés: A fényképek / videók rögzítéséhez és mentéséhez legalább 16GB microSD-kártya szükséges. (A kártyát a csomag nem tartalmazza)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Kompakt és vonzó kialakítás: A mindössze 2 hüvelykes átlóval ez a kamera és videokamera hordozható és könnyen kezelhető, tökéletesen alkalmazkodik a gyermekek kis kezéhez, így ideális a kreatív felfedezéshez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Fejlett csatlakoztathatóság: A fényképek és videók valós idejű megosztása telefonjával Wi-Fi-n keresztül lehetővé teszi, hogy azonnal megossza különleges pillanatait szeretteivel, örömet és izgalmat hozva mindenki életébe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Megbízhatóság és kényelem: Az USB töltési opcióval ez az eszköz kényelmes és környezetbarát, egyszerű és hatékony megoldást kínálva arra, hogy mindig működőképes és kalandokra kész legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Szórakozás és tanulás: A kirakós játékokkal mind a gyerekek, mind a felnőttek élvezhetik a szórakozás és a kihívások pillanatait, vonzó és interaktív módon ösztönözve a kreativitást és a logikus gondolkodást.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Többfunkciós sokoldalúság: A készülék nem csak képek és videók rögzítésére szolgál; Ez egy többfunkciós eszköz, amely ösztönzi az egyes felhasználók felfedezését és kreatív kifejezését, és a lehetőségek széles skáláját kínálja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

✨ Elegáns stílus és színválaszték: A fehér és piros színben kapható kamera nemcsak a fontos pillanatokat rögzíti, hanem tökéletesen illeszkedik a felhasználók személyiségéhez és esztétikai preferenciáihoz is, stílust és eleganciát adva minden képkockához

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

® Minőségi szolgáltatás: Szállítás előtt egyenként ellenőrizzük a termékeket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a kamerát optimális állapotban kapja meg. Ha bármilyen probléma merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk a termék optimális működésével kapcsolatos problémákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Exaltus® védjegyet az Osim az M 2023 05837 raktárszám alatt jegyezte be, és a GUARANTEE EXPERT S.R.L. tulajdonát képezi. Ha hamisított terméket kap más eladóktól, kérjük, azonnal jelölje meg az Emagot.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Gyerek kamera és videokamera, Exaltus®, szilikon, Full HD 1920x1080 felbontás, 20 mpx, 2 hüvelykes képátló, valós idejű wifi telefonmegosztás, USB töltés, kirakós játékok mellékelve, gyerekek" című hirdetést látja. (fent)