Betöltés...

Aputure LS C300D Mark II - EU LED Stúdió lámpa

Ár: 541.550 Ft

Az Aputure LS C300D Mark II rögzítőkészlet EU csatlakozóval egy erőteljes és sokoldalú világítási megoldás filmesek és fotósok számára. Megnövelt fényerejével, 575 W-os HMI-jével és 80 000 LUX kimenetével ez a lámpa magas színhűséget kínál 96+ CRI-vel és 97+ TLCI-vel. 5500K nappali CCT-jének és fokozatmentes fényerő-szabályozásának köszönhetően tökéletes választás bármilyen világítási helyzethez. A minden az egyben előtét, a ventilátor nélküli hűtőborda, valamint az egy- vagy kettős akkumulátoros tápellátás kényelmes és hatékony választássá teszik bármilyen gyártáshoz.

Az LS C300D Mark II OLED felhasználói felülettel és kettős vezeték nélküli vezérléssel rendelkezik, rejtett antennával a karcsú és professzionális megjelenés érdekében. 4 fényerő-görbét, az alkalmazásvezérlésen keresztüli felhasználói előre beállított beállításokat és többnyelvű felhasználói felületet is kínál. A Bluetooth 5.0 és firmware frissíthető vezeték nélküli alkalmazás megkönnyíti a világítási beállítások vezérlését és testreszabását. FX móddal, kézi FX triggerrel és 360 fokos elforgatással ez a lámpa végtelen kreatív lehetőségeket kínál.

A 300D II legújabb V04 firmware-frissítése optimalizált Bluetooth-visszaállítási funkciót, továbbfejlesztett DMX-vezérlést és vezérlődoboz-kompatibilitás-észlelést tartalmaz a meghibásodások elkerülése érdekében. Az új járomkialakítás 360°-os elforgatást tesz lehetővé, és a Bowens rögzítési módosítóval bármilyen pozícióban felszerelhető. A rendkívül hatékony 55°-os reflektor több mint háromszorosára növeli a teljesítményt az eredeti kialakításhoz képest.

Az Aputure ventilátor nélküli hűtőbordájának köszönhetően az újratervezett vezérlődoboz most teljesen hangtalan. A strapabíró repülőgép-alumíniumból készült, rejtett antennával és katonai minőségű paracord szíjjal rendelkezik a tartósság érdekében bármilyen filmkészleten. A gyorskioldó lemez és bilincsrendszer lehetővé teszi a könnyű és biztonságos rögzítést bármilyen állványra vagy sebességsínre.

A vezérlődoboz 8 beépített FX világítást és egy új "trigger" gombot is kínál az azonnali aktiváláshoz. Működtethető két V- vagy Gold mount akkumulátorral, vagy egyetlen akkumulátorral félteljesítményen. A mellékelt 6 méteres NEUTRIK® kábel erős tápcsatlakozást biztosít, és egy szabványos 3 méteres dugasz-aljzat 5 tűs XLR is használható az áramellátáshoz. Erőteljes teljesítményével és sokoldalú funkcióival az LS C300D Mark II a tökéletes világítási megoldás független filmesek számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Aputure LS C300D Mark II - EU LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)