Betöltés...

GODOX SL-150 III LED Stúdió lámpa

Ár: 149.280 Ft

A Godox SL150W III LED videólámpa egy nappali fényben kiegyensúlyozott 150 W-os LED monolit stílusú fényforrás, amely alkalmas műsorszórásra, filmezéshez, online streaminghez és fotózáshoz. A fényerőszabályozás 0%-tól a teljes teljesítményig terjed, és a vezeték nélküli távirányítóval vagy bluetooth alkalmazással állítható. Az SL lámpák III. generációja nagy fényerőt (73600 lux), stabil 5600K színhőmérsékletet és magas, 96/97-es CRI/TLCI színvisszaadási indexet kínál. Az SL-150III stabil fényforrás, és alkalmas videofelvételekhez, streaminghez vagy fényképezéshez. A fényerősség 0% és 100% közötti tartományban állítható a vezeték nélküli távirányítóval (külön megvásárolható), a lámpatestre vagy a bluetooth alkalmazáson keresztül (Godox Light App).Kényelem és komfortA lámpa egy jól megtervezett U-tartóval rendelkezik, amely 360°-ban elforgatható a nagyméretű módosítók befogadásához vagy a lámpa kívánt szögben történő elhelyezéséhez. A vezeték nélküli vezérlés lehetővé teszi a készülék vezérlését akár 50 méter távolságból az opcionális távirányítóval és akár 30 méter távolságból az alkalmazás használatával.8 FX-effektusA 8 előre beállított speciális effektussal szimulálhatja a villámlás, a TV, a törött villanykörte stb. fényhatásait, így több kreatív lehetőséget biztosít a filmezés során.Csendes üzemmódú működésA csendes üzemmód gomb egyetlen megnyomásával kikapcsolhatja a ventilátort, így használat közben kiküszöbölheti a zajt. (Megjegyzés: a ventilátor kikapcsolásakor a maximális fényerő kissé csökken).SzerelésA népszerű Bowens tartozékfoglalat használatával a vaku kompatibilis a piacon kapható számos módosítóval, amelyeket a Godox és számos független gyártó egyaránt gyárt.

Műszaki adatok:
Teljesítmény: 150 WFényerő: 74000 LuxSzínhőmérséklet (K-ban) +/- 200K: 5600Felszerelés: BowensTápellátás:AC 100-240V 50/60HzCsoportok/csatornák: 16/32Tápkapcsoló: X rendszerrel: Közvetlen, távirányítóval vagy vezeték nélkülFényerősségmérés: 1 mMéretek: 16 x 20 x 34 cmCsomagtartalom:
Godox SL-150 III lámpaFényvisszaverőLámpaburkolatTápkábelSpeciális lámpa - nem alkalmas háztartási helyiségek megvilágítására.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "GODOX SL-150 III LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)