Betöltés...

Aputure Infinibar PB3 LED Videólámpa

Ár: 183.950 Ft

Végtelenül vegyes dizájn
A téglalap alakú, lineáris LED-lámpatestként az INFINIBAR-ok végtelenül és zökkenőmentesen összefűzhetők úgy, hogy nincsenek látható hézagok a lámpatestek között, új kreatív lehetőségeket nyitva a filmesek számára, akár elrejtve a jelenetben, akár kényelmes beépített kameraként használják. készlet. Hozzon létre zökkenőmentes pixeleffektusokat a PB3 24 RGB pixelén vagy több pixelsávon keresztül a 10 csatlakozóporttal (mindegyik INFINIBAR 1 egyenes portot tartalmaz. A fennmaradó 9 csatlakozó külön vagy az INFINIBAR Multi-Light Shaping Kitben érhető el), így számos formák.

Végtelen csatlakoztathatóság
A lapos és háromdimenziós háromszögektől, hatszögektől, négyzetektől és egyenes vonalaktól a forgó 3-, 4- vagy 6-pontos csillagokig az alakítási és konfigurációs lehetőségek végtelenek. Csatlakoztasson több lineáris pixellámpát a 10 illesztési port segítségével (mindegyik INFINIBAR 1 egyenes portot tartalmaz. A fennmaradó 9 csatlakozó külön-külön vagy az INFINIBAR Multi-Light Shaping Kitben kapható) mindegyik INFINIBAR hátulján, hogy megfeleljen a gyártási igényeinek, és akár szét is oszthatja. a váltóáram több lámpa között.

Magic Infinity FX
A lábonként 24 RGB fénymotorral a pixelleképező INFINIBAR PB3 iparágvezető pixelsűrűséggel rendelkezik, amelyet csak az Aputure MT Pro múlott felül. Hozzáférés a 7 beépített Pixel FX-hez, vezérelheti a 24 pixelt függetlenül a Pixel Control segítségével a Sidus Linken, vagy akár 1024 pixelt több lámpán keresztül a Sidus Link vadonatúj Magic Infinity FX funkciójával, amely lehetővé teszi a formázást, a pozicionálást és a hossz beállítását. tetszőleges módon irányíthatja a világítást, így több mint 42 lábnyi kreatív világításvezérlést tesz az Ön keze ügyébe.

Professzionális rögzítési vezérlők
A Sidus Link alkalmazásvezérlők mellett az INFINIBAR-ok az iparági szabványnak megfelelő LumenRadio CRMX vezeték nélküli vezérlést hozzák a meglévő munkafolyamatokhoz, lehetővé téve az iparági szakemberek, operatőrök és világítástechnikusok számára az INFINIBAR-ok és egyedi fénymotorjaik távvezérlését. A tartósabb beállítások és a stabilabb kapcsolatok érdekében az INFINIBAR-ok vezetékes DMX-en keresztül is vezérelhetők a vezetékes Aputure Active USB-C-5 tűs DMX-adapterrel (Aputure Active USB-C-5-tűs DMX be- és kimeneti adapter külön megvásárolható).

Gyártásra kész rögzítés
A végtelen lehetőségekkel az INFINIBAR-ok tökéletesek nagy fénymezők létrehozására, közvetlenül a gyártási hátterekbe szerelhetők, vagy zenei videókhoz vagy termékfilmezéshez. Szerelje fel a LED rudakat ferromágneses felületekre a beépített, nagy szilárdságú neodímium mágnesekkel, vagy rögzítse az állványokhoz és bilincsekhez a mellékelt INFINIBAR sín- és bilincsrendszerrel vagy a különféle 1/4-20 hüvelykes rögzítési pontokkal – a kreatív alkalmazások ezek a pixelsávok végtelenek.

A Color Accurate
Aputure folyamatosan kiváló színminőséget biztosít RGBWW LED-lapkakészletével, és az INFINIBAR sem különbözik egymástól. A LED pixelsáv xy , továbbfejlesztett HSI és fehérpont vezérlésre képes 2000 K és 10 000 K között, G/M beállítással, fenntartva az Aputure referenciaértékét a kiváló minőségű színvisszaadás terén. A 96-os CRI-vel, a 98-as TLCI-vel és a 85-ös SSI-vel (volfrám) pedig egypixeles módban biztos lehet benne, hogy az INFINIBAR-ok kiváló minőségű színekkel javítják a produkciót.

Díszítse a jelenetet kiegészítőkkel
Azok a filmkészítők és világítástechnikusok, akik további világításszabályozásra vágynak, tovább szórhatják és gyengíthetik a PB3 fénykibocsátását egy szerszám nélküli softbox segítségével (INFINIBAR PB3 softbox külön megvásárolható), vagy csatlakoztathat egy összecsukható 45º-os fényvezérlő rácsot (INFINIBAR PB3). 45º-os szövet fényvezérlő rács külön megvásárolható) tépőzáras hevederekkel a fény minőségének tökéletes finomítása érdekében.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Aputure Infinibar PB3 LED Videólámpa" című hirdetést látja. (fent)