Betöltés...

Zhiyun FIVERAY M20C RGB LED Videólámpa

Ár: 69.500 Ft

Nagy teljesítményű kimenet
Az M20C 20 W-os teljesítményének elképesztő teljesítménye jól látható az 5 W-tól 20 W-ig terjedő különböző felvételi effektusokon.
Erőteljes teljesítménye biztosítja, hogy minden pillanatfelvétel és remekmű ne legyen más, mint lenyűgöző.

Színes RGB és HSI precíz fényerőszabályozás
Nem csak a színes RGB és HSI precíziós fényerő-szabályozással, hanem a beépített zöld-bíbor vezérléssel is, amely tökéletesre szabja a felvétel hangulatát. Memória funkció, amely gyors váltásra készteti, hogy azonnal visszatérjen a kívánt világítási környezethez.

16 FX fényeffektus mód
10 kreatív fényeffektus szabadon váltható. További 6 magával ragadó RGB hangulat, valamint 7 élénk szín-fényerő variáció zenei módban, az M20C készen áll minden ütemre és hangulatra, tökéletes árnyalattal festve a jelenetet.

Többféle szerelési megoldás
A vadonatúj, dedikáltan tervezett bővítőtartozékokkal az M20C könnyedén mágnesezhető az asztalokhoz, falakhoz és akár járművekhez is.
Kameraadapterekkel és hosszabbítórudakkal kombinálva bármilyen kreatív kihívásra készen áll.

Teljesen új, dedikáltan tervezett világítási kiegészítők
Tapasztalja meg a filmes kiválóságot elsőszámú világítási kiegészítőinkkel. A kétoldalas hosszabbítókonzol és a hidegpapucs lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi diffúzort, méhsejt-rácsokat, 4-szárnyú istállóajtókat rögzítsenek, vagy kombinációkat alakítsanak ki szórt, fókuszált vagy formázott világításhoz.

Bluetooth Mesh vezérlés
A Bluetooth Mesh hálózat lehetővé teszi a világítási hatás kiterjesztését több egység átfedésével, és az összes összetett koordináció kéznél érhető el.

Intelligens APP
A ZY Vega APP-vel való kompatibilitás fokozott kényelmet biztosít a világítási paraméterek távoli manipulálásának lehetővé tételével, és az APP automatikus színfelismerése gyorsan kinyerheti a kívánt színt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Zhiyun FIVERAY M20C RGB LED Videólámpa" című hirdetést látja. (fent)