Betöltés...

Walimex Pro 20617 LED Stúdió lámpa

Ár: 67.810 Ft

Alkalmazások széles választéka
LED 300 Round a walimex pro legújabb LED technológiája. Ultravékony, 10 hüvelykes kerek lámpa 300 LED-del, teljes tartozékokkal.
A LED-ek elrendezésével, valamint a kiváló minőségű diffúzorral kellemes, lágy fényt kapunk, amely olyan, mint egy softbox, és ideális videózáshoz és fényképezéshez egyaránt.
Villódzásmentes, állandó 5600 K fénykarakterisztikával ≥"90 CRI (színvisszaadási index) ideálisan alkalmasak videofelvételek készítésére.

Kényelmes kezelés
Ez a kiváló minőségű LED Round 300 háttérvilágítású LCD kijelzővel van felszerelve, amely megmutatja a fényerősséget és az akkumulátor állapotát százalékban.
A kijelző nagy és jól elhelyezett, így távolról is jól olvasható. A LED Round 300 fokozatmentesen állítható 10%-ról 100%-ra szabályozható.
A teljesítmény pontosan beállítható és könnyen megismételhető a megadott százaléknak köszönhetően. Így lehetséges a teljesítmény gyors és pontos beállítása az Ön igényeihez.
A LED Round 300 Sony NP -F akkumulátorral vagy tápkábellel üzemeltethető, mindkettőt a csomag tartalmazza.

Rugalmas és alkalmazkodó
A LED 300 Round egy 360 fokban elforgatható tartókonzollal rögzíthető a csapokkal minden irányban dönthető állványra, így optimálisan igazodik a téma alakjához.
Az 5/8 hüvelykes csapoknak köszönhetően a lámpát minden népszerű lámpaállványra felszerelheti.

Professzionális, vékony LED fotó- és videólámpaStabil színhőmérséklet és állandó fényerőVillogásmentes5600K nappali (300K)Lágy glamour fény új LED technológiával szabályozhatóFolyamatosan szabályozható, 10-100%LCD kijelző teljesítmény kijelzéssel százalékbanKörnyezetbarátÁrammal és FP Sony akkumulátorral működikCRI (színvisszaadási index) ≥90

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Walimex Pro 20617 LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)