Betöltés...

Aputure LS 60X LED Stúdió lámpa

Ár: 246.160 Ft

FEJLESZTETT KIMENETAz LS 60x messze felülmúlja súlycsoportját, mint 60 W-os kiterjesztett, kétszínű fókuszálású LED-lámpatest, amely felülmúlja a 300 W-os volfrám Fresnel teljesítményét, és felülmúlja a hasonló LED-lámpákat. Egyedi, Aputure aszférikus optikájával az LS 60x (@ 5600K) 30 000+ luxot tud kibocsátani teljes helyben, vagy 5 200+ luxot elárasztásos módban.

BŐVÍTETT KÉTSZÍNAz LS 300x-hez illő LS 60x kibővített, 2700K-6500K-ig terjedő kétszínű CCT-tartományt tartalmaz, beépített CCT-előbeállításokkal, hogy a filmesek csak egy csipetnyi melegebb vagy hidegebb színt adhassanak jelenetükhöz.
MEGBÍZHATÓ SZÍNAz LS 60x kétszínű LED folytatja az Aputure azon törekvését, hogy kiváló minőségű, színpontos LED-eket biztosítson minden filmkészítő számára, 95+ CRI/TLCI-pontszámmal, 86-os SSI-vel (Tungsten), 74-es SSI-vel (D56).

IDŐJÁRÁS ELLENÁLLÓ TARTÓSSÁGAz LS 60x lámpafej és egyenáramú tápcsatlakozó, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen fóliakészlet igénybevételének ellenálljon, időjárásálló kialakítással rendelkezik, amely a tartósságának jele, így a filmkészítők nyugodtan magukkal vihetik bármilyen kalandba.

TELJESÍTMÉNY MEGOLDÁSOKA különféle tápellátási megoldásokkal az LS 60x egy olyan lámpa, amelyet úgy terveztek, hogy olyan módon oldja meg a problémákat, ahogyan azt más lámpatest nem tudja. A moduláris V-beszerelésű vevő a jármán az összes tápellátási opciót képes tárolni, beleértve a hálózati adaptert, a D-Tap (V-ba szerelhető) akkumulátorokat és az intelligens kettős NP-F akkumulátorlapot.

RUGALMAS KIMENETAz olyan Light Storm lámpatestek, mint a 120d II, 300d II és 300x, egyetlen akkumulátorral is táplálhatók, és az LS 60x sem különbözik egymástól. Az LS 60x egyetlen D-Tap akkumulátorral vagy két NP-F akkumulátorral teljes teljesítményt, vagy egyetlen NP-F akkumulátorral félteljesítményt érhet el az intelligens kettős NP-F akkumulátorlemez segítségével.

BOWENS ALKALMAZHATÓSÁGLight Storm lámpatestként az LS 60x a világításmódosítók széles választékát tudja használni. A 8-leveles Barndoors mellett a 60x tartalmaz egy egyedi Bowens Mount Adaptert is, amely a tartozéktartóhoz csatlakozik, és lehetővé teszi a Bowens Mount lágy fénymódosítók használatát.

FÉNYFORMÁLÓ ESZKÖZÖKAz LS 60x kompatibilis az LS 60 Softbox négyzet alakú lágyfény-módosítóval és a Spotlight Mini Zoom-mal, egy 2-szeres optikai zoommal rendelkező precíziós védelmi tartozékkal, mindkettőt kifejezetten az LS 60d és 60x modellekhez tervezték.

BEÉPÍTETT VILÁGÍTÁS FXA 60x 9 beépített FX világítással indul, mint például a Paparazzi, Fireworks, Lightning, Faulty Bulb, TV, Pulsing, Strobe, Explosion és Fire, állítható színhőmérséklet-szabályozással.

SIDUS APP CONTROLA Sidus Link ökoszisztémához csatlakozva az LS 60x példátlan, gyors és egyszerű vezeték nélküli vezérlést nyer az osztályába tartozó bármely berendezéshez. A mesh hálózat részeként az LS 60x kétirányú kommunikációt folytat a vezérlő okostelefonnal vagy táblagéppel és az összes többi Sidus Mesh berendezéssel, ami robusztusabb hálózatot és hosszabb hatótávolságot eredményez.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Aputure LS 60X LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)