Betöltés...

Aputure MC LED Stúdió lámpa

Ár: 56.660 Ft

BÁRMILYEN SZÍNAz MC az Aputure első olyan lámpája, amely teljes színárnyalat, telítettség és intenzitás (HSI) színszabályozást tartalmaz. A 360°-os színárnyalat és a 100 fokozatú telítettség-beállítás révén bármilyen szín kényelmesen reprodukálható, mindezt a tenyerében.

HSI/CCT/FX VILÁGÍTÁSI MÓDOKAz Aputure MC rugalmasabbá teszi a filmkészítést, és többféle világítási módot biztosít az Ön igényeinek megfelelően. A HSI Color Mode mellett az MC lehetővé teszi a fehér fény beállítását a CCT móddal, vagy a beépített fényeffektusok használatát az FX móddal.

CCT VILÁGÍTÁSI MÓDOKAz MC az Aputure első mini LED-je, amely finom CCT vezérlést kínál. Bármely színhőmérsékletet pontosan kiválaszthat az MC kibővített kétszínű tartományában 3200K-6500K között, 100K-os lépésekben, így bármilyen helyzethez alkalmazkodhat.

FX VILÁGÍTÁSI MÓDOKAz MC FX üzemmódjában válthat az MC kilenc beépített világítási effektus-beállítása közül bármelyik között, hogy egy mozdulattal könnyebben kijöjjön. Ha nagyobb szabályozásra van szüksége a fényeffektusok felett, a Sidus Link alkalmazás lehetővé teszi az effektusok összes paraméterének beállítását. A fényeffektusok a következők: paparazzi, tűzijáték, hibás izzó, villám, TV, lüktető, tűz, buli, rendőrautó.
SIDUS LINK CONTROLAz első RGBWW lámpaként, amely kompatibilis a Sidus Link mobilalkalmazással, végre felszabadul a fény és az alkalmazás valódi képességei.
SZÍNVÁLASZTÓA Sidus Link alkalmazás egyik legáttörőbb funkciója a Color Picker funkció. A Színválasztóval egyszerűen irányíthatja telefonja kameráját egy színre, rögzítheti azt, és a fény azonnal reprodukálja azt. Azt kapod amit látsz. Csak ragadd meg a színt és kezdd el forgatni!

ÉLVEZZE A KÁBEL SZABADSÁGÁTAz MC kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltési protokollal, így a piacon lévő vezeték nélküli töltők többségével használható. Egyszerűen helyezze egy vezeték nélküli töltőlapra, és az MC készen áll, amikor szüksége lesz rá.

KÉSZEN BÁRMILYEN KIHÍVÁSRAAz MC egy olyan lámpa, amelyet úgy terveztek, hogy minden helyzetre készen álljon, amikor csak szüksége van rá. Számos kényelmes energiaellátási lehetőséget, vezérlési módot és szerelési megoldást kínál.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Vaku / Akku
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Aputure MC LED Stúdió lámpa" című hirdetést látja. (fent)