Betöltés...

Canon EOS R8 Digitális fényképezőgép + RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM objektív - Fekete

Ár: 1.174.516 Ft

Ugrás a full frame-reFejleszd kreativitásod, és válts teljes képmezős gépre. Jobb bokeh-hatás, szélesebb látószög és kiváló képminőség, amely még gyenge fényviszonyok mellett is lenyűgöző.Teljes képmezős videók isA teljes képmező előnyei a videózásra is kierjednek, hogy látványos mozis minőségű eredményeket érhess el.
Intelligens autofókuszLegyen szó fotóról vagy videóról, a téma mindig éles fókuszban marad, bárhogy mozogjon is a képkockán belül.
A teljes képmező előnyeiÉlvezd a szélesebb dinamikatartományt, a kisebb mértékű digitális zajt és a kristálytiszta részleteket – ezek az EOS R8 teljes képmezővel járó előnyei
Fotózz kisebb mélységélességgelTökéletes a hatásos portrékhoz. A nagyobb érzékelő kisebb mélységélességet és tágabb dinamikatartományt jelent. Emeld ki a témát az egyenletes, elmosódott háttérből gyönyörű háttér-homályosítással. Ragadj meg még több részletet a csúcsfényekből és az árnyékokból.Fotózz szélesebb látószöggelLásd teljesen új módon a tájakat, és kerülj közelebb, hogy lenyűgöző dokumentumfotókat készíts.
„A saját szemeddel láthatod, mennyire letisztult a végeredmény. – Alexandra Andreeva.Az olyan teljes képmezős fényképezőgépek, mint az EOS R8, nagyszerűek arra, hogy hangulatos képeket örökíts meg velük gyenge fényviszonyoknál.
Teljes képmezős mélységélességHasonlítsd össze az EOS R8 háttérelmosását egy APS-C fényképezőgépével. A kristálytisztán kivehető témákat jobban kiemeli az egységes, elmosódott háttér.
Teljes képmezős látószögNézd meg, hogyan néz ki egy 15 mm-es objektív a teljes képmezős EOS R8 fényképezőgépen és hasonlítsd össze egy kisebb APS-C érzékelővel ellátott EOS fényképezőgéppel. Bármely fókusztávolság 1,6-szor szélesebb látószöget eredményez.
Találd meg a benned rejlő filmestA 6K érzékelőadatok túlmintavételezésével az EOS R8 kiváló minőségű 4K videofelvételeket készít akár 60p képfrekvenciával. Ha a videózás terén még épp csak bontogatod a szárnyaidat, akkor imádni fogod, mennyire megkönnyíti a fényképezőgép a kreatív munkát a különféle képfrekvenciákkal és felbontásokkal. Biztos, hogy nagyra értékeled majd a gép fejlett funkcióit, miközben egyre rutinosabb filmessé válsz.
Professzionális színárnyalásHasználd az EOS R8 alacsony kontrasztú Canon Log 3 színprofilját, hogy több lehetőség közül választhass színárnyaláskor. Ez a felvétel a széles dinamikatartománynak köszönhetően megőrzi részletességét mind a világos csúcsfények, mind a sötét árnyékok esetében.A lassított felvételek apró részleteiVigyél érzéseket és érzelmeket a mozgásba: fotózz akár 180p képfrekvenciával Full HD minőségben. Normál lejátszási sebességnél megtekintve a felvétel lenyűgöző lassított hatással jeleníti meg a témákat felfedve mozgásuk rejtett részleteit.

Nagy hatású funkciók, kis méret
Az EOS R8 az eddigi legkönnyebb teljes képmezős, tükör nélküli fényképezőgépünk: mindössze 461 gramm.
Élvezd a teljes képmező előnyeit, bárhol fotózol is, az utcán észrevett meghatározó pillanatoktól a távoli tájakig és kalandokig.
24,2 megapixeles, teljes képmezős érzékelőA részletesség, a sebesség és a gyenge fényviszonyok mellett is kiváló teljesítmény ideális ötvözete fotózáshoz vagy videózáshoz.
Dual Pixel CMOS AF IIFelismeri és követi a témákat, tűéles fókuszban tartva azokat.
UHS-II SD-kártyanyílásTárold tartamaidat széles körben használt SD-kártyákon, például nagy sebességű fotózást lehetővé tévő gyors UHS-II kártyákon.
Forradalmi autofókuszAz EOS R8 modellben megtalálod elismert Dual Pixel CMOS AF II fókuszrendszerünket is. Felismeri és nyomon követi a különböző témákat és még gyenge fényviszonyok mellett is pontos, akár -6,5 Fényértékig.
Az intelligens AF tudja, miről vagy kiről készítesz felvételtAz EOS R8 modellt egy elsőrangú gépi tanulási algoritmussal programozták, amelynek köszönhetően nyomon tudja követni a mozgó témákat, ahogy a képkockán belül mozognak.

Tovább
Tulajdonságok
Kategória: Fényképezőgép
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "Canon EOS R8 Digitális fényképezőgép + RF 24-50mm F4.5-6.3 IS STM objektív - Fekete" című hirdetést látja. (fent)