Betöltés...

RC Drone X5HW fehér és zöld 14877

Ár: 30.060 Ft

RC Drone X5HW fehér és zöld
Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg rendkívüli X5HW drónunkkal. Ez az innovatív drón számos érdekes funkciót kínál, amelyek lenyűgöző repülési élményt nyújtanak.
Az X5HW drón akár 50 méterre is elrepülhet a távirányítótól, így szabadon felfedezheti a környéket, és felülről fedezheti fel a gyönyörű tájakat. A drón töltési ideje mindössze 130 perc, így rövid szünet után gyorsan visszatérhet a repüléshez.
Ami megkülönbözteti ezt a drónt, az a webkamera csatlakoztatásának lehetősége, így repüléseket rögzíthet, és megnézheti a képet iOS vagy Android készülékén. A képminőség 30 W-os szinten van.
A drón 3,7 V-os, 100 mAh-s akkumulátorokkal működik, amelyek a készlet részét képezik, így hosszú és izgalmas repülést tesz lehetővé. A távirányítóhoz 4 db AA elem szükséges (nem tartozék), így a drón vezérlése kényelmes és intuitív. A 2,4G frekvenciának köszönhetően stabil kapcsolatot biztosítunk a drón és a pilóta között.
A készlet tartalmaz egy kézikönyvet is, amely segít gyorsan elkezdeni a kalandot a drónnal. Az X5HW drón kompakt mérete 19 cm x 19 cm x 6 cm, így praktikusan tárolható és magával viheti.
Ezenkívül a készlet tartalmaz egy 15 cm x 17 cm x 7 cm méretű fehér távirányítót, amely lehetővé teszi a drón pontos irányítását. A távirányítóval felfelé, lefelé, jobbra, balra mozgatható és 360 fokban elforgatható.
A készlet 4 cserecsavart és egy indítóállványt is tartalmaz, amelyek segítenek a drón megfelelő működésében. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy drón töltőkábelt és egy telefontartót is, melynek köszönhetően könnyedén rögzítheted a távirányítóra mobileszközödet.
Az egész masszív, 41 cm x 34 cm x 10 cm méretű csomagba van csomagolva, amely biztosítja a biztonságot a szállítás és a kiszállítás során. Készüljön fel a repülési kalandok felejthetetlen pillanataira az X5HW drónnal.
A készlet összetevői:
- drón
- távoli
- töltőkábel
- cserecsavarok
- kamera
- utasítás
- állni
- telefontartó
Drón méretei:
19 cm x 19 cm x 6 cm
A csomag mérete:
41 cm x 34 cm x 10 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. A játék 12 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb tartozékok
Kategória: Kamera tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Fényképezőgép - Kamera rovaton belül a(z) "RC Drone X5HW fehér és zöld 14877" című hirdetést látja. (fent)